Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan Beşiktaş'lı futbolculara yasak, Fikret Orman Galatasaray ve Liverpool maçının koşulmasını yasakladı, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        G.SARAY VE LiVERPOOL’U KONUSMAYIN

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kıyasıya yarışın olduğu ortamda her türlü önlemi almaya çalışıyor. Futbolcularını gerginlikten uzak tutmak isteyen Orman, Siyah-Beyazlı yıldızlara G.Saray ve Liverpool maçları hakkında konuşmayı yasakladı. Henüz kazanılmış bir şey olmadığını belirten Orman, galibiyetlerin fazla abartılmamasını istedi. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi aracılığıyla uyarılarını futbolculara ileten Orman, G.Saray’la yaşanan stat geriliminden de uzak durulmasını söyledi. Ahmet Nur Çebi, futbolculara cep telefonu mesajları ile bu ikazları iletti. Yasaklara uymayan Siyah-Beyazlı futbolculara para cezası geleceği öğrenildi.

        SARIYER’DEN IKITELLI’YE

        Beşiktaş’ın stat sıkıntısı bitmiyor... Türkiye Kupası’nda bugün Çaykur Rize ile oynanacak maçın nerede yapılacağı günlerdir belirsizliğini koruyordu. Olimpiyat’taki elektrik sorunu devam ettiği için Kartal, Karadeniz ekibine “Bolu’da oynayalım” teklifini götürmüştü. Rize’nin burayı reddetmesi üzerine arayışlara başlayan yönetim, Sarıyer’deki Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda karar kıldı. Ancak yayıncı kuruluşla yapılan görüşmelerden sonra mücadelenin yeri akşam saatlerinde İkitelli’deki Olimpiyat Stadı’na alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ