Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor, Sivasspor Roberto Carlos, Roberto Carlos, Fenerbahçe, Roberto Carlos Fenerbahçe - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Carlos, "Fenerbahçe'de çok güzel zamanlarım oldu. Umuyorum ki Fenerbahçe'ye karşı güzel bir maç oynarız ve güzel bir sonuç alırız." dedi.

        Sivasspor kafilesi, yarın saat 20.00'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Lig'in 13. hafta maçı için İstanbul'a geldi. Tarifeli uçakla Atatürk Haavalanı'na gelen kafile buradan takım otobüsüyle kamp yapacakları Anadolu Yakası'ndaki otele gitmek üzere alandan ayrıldı.

        Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos eski takımı Fenerbahçe'ye karşı oynamanın ayrı bir duygu olduğunu söyledi. Carlos, "Fenerbahçe'ye karşı oynamak benim için çok büyük bir coşku. Fenerbahçe'de çok güzel zamanlarım oldu, iyi zamanlar geçirdim. Umuyorum ki Sivasspor takımıyla Fenerbahçe'ye karşı güzel bir maç oynarız ve güzel bir sonuç alırız." dedi.

        Brezilyalı çalıştırıcı, takımının ikinci devrede yükselişe geçmesi konusunda ise "Üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum, çünkü iyi oynuyoruz, sadece sonuç alamıyoruz. Bu iyi oyunumuzla iyi sonuçlar da almaya başladığımız zaman zaten Sivasspor üst sıralardaki yerini alacaktır." diye konuştu.

        Yarın Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. 12. hafta sonunda Sivasspor 10 puan ve averajla 16. sırada yer alıyor. Zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ise 24 puanla 3. sırada bulunuyor.

        (CHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ