Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Wesley Sneijder, Sneijder Galatasaray, Galatasaray transfer, Sneijder transfer, Sneijder ayrılıyor, - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray’da yönetim, kadroda tutmak istese de maddi imkansızlıklar yüzünden Wesley Sneijder ocakta ayrılacak gibi gözüküyor... B.Dortmund maçı öncesi yöneticilerle görüşen Sneijder’ın menajeri Guido Albers, bu kez Brüksel’de Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Ali Dürüst’le bir araya geldi.

        ‘SÖZLER TUTULMADI’

        Sözleşmesi Haziran 2016’da bitecek olan Sneijder’ın 3 yıl daha kontrat imzalayabileceğini dile getiren Albers, “Sneijder, İstanbul’da çok mutlu. Ancak sözlerin tutulmaması yüzünden sıkıntılı. Bazı teklifler var. Eğer kontratının uzatılması konusunda somut bir adım atılmayacaksa, bunları değerlendirmek istiyoruz” dedi.

        BAŞKANLA GÖRÜŞÜLECEK

        Dürüst ve Albayrak, Brüksel dönüşü Başkan Duygun Yarsuvat ile bir araya gelip Sneijder’a gelen teklifleri değerlendirecek. Hollandalı yıldızın tavrına göre mukavelesinin uzatılması ya da satılması konusunda karar verilecek. Ancak Avrupa’ya veda edilmesi nedeniyle Sneijder’ın ayrılma fikrine sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ