Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Spor Toto Süper Lig'de son 2 yılda yaşanan teknik direktör kıyımı dikkat çekiyor! - Futbol Haberleri
        1

        TRABZONSPOR
        Geçen sezon 20. haftada 4-2'lik Akhisar yenilgisi sonrası Mustafa Reşit Akçay görevini bıraktı. Sezon sonuna kadar takımı Hami Mandıralı çalıştırdı. Yeni sezona Halilhodzic ile başlayan bordo-mavili ekipte, 9. haftadan sonra Ersun Yanal göreve geldi.

        2

        FENERBAHÇE
        2014-2015 sezonunun başında son şampiyon Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, yaşadığı sorunların ardından görevini bıraktı. Sarı-lacivertli takımın başına ise yıllarca kulüpte yardımcı antrenörlük yapmış olan İsmail Kartal getirildi.

        3

        GENÇLERBİRLİĞİ
        Geçen sezon Metin Diyadin, henüz 8. haftada görevini bıraktı. Göreve gelen Mehmet Özdilek ile yeni sezon öncesinde yollar ayrıldı. Takım Kemal Özdeş'e teslim edilirken, henüz sezon başlamadan yönetim tarafından görevine son verildi. Ardından Mustafa Kaplan'la anlaşan yönetim son olarak İrfan Buz'u göreve getirdi.

        4

        TORKU KONYASPOR
        Geçen sezon Uğur Tütüneker'in istifasının ardından 15. haftada görevi Mesut Bakkal devraldı. Yeni sezona da tecrübeli teknik adamla başlandı. Bu sezon 7. haftada Mesut Bakkal'ın yerine Aykut Kocaman Torku Konyaspor'u çalıştırmaya başladı.

        5

        GAZİANTEPSPOR
        Geçen sezon Bülent Uygun ile ligin 11. haftasında yollar ayrıldı. 15 hafta görevinin başında kalan Sergen Yalçın, Fenerbahçe mağlubiyet sonrası takımdan ayrıldı. Antep sezonu Tahsin Tam ile tamamladı. Sözleşmesi sona eren Tahsin Tam'ın yerine Okan Buruk geldi.

        6

        GALATASARAY
        Geçen sezon Ünal Aysal yönetimi, Fatih Terim'in ardından göreve İtalyan teknik adam Roberto Mancini'yi getirdi. Yönetim, sezon sonunda Mancini ile yollarını ayırarak bir başka İtalyan Prandelli ile anlaştı. Şimdi Prandelli'nin ayrılması da gündemde...

        7

        BALIKESİRSPOR
        12 Kasım 2012'den bu yana takımın başında olan ve 39 yıl sonra Balıkesirspor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İsmail Ertekin, 11. haftanın ardından görevinden istifa etti.

        8

        KAYSERİ ERCİYESSPOR
        Geçen sezon Fuat Çapa, Antep yenilgisi sonrası istifa etti. Fuat Çapa'nın halefi ise Hikmet Karaman oldu. Sezon sonunda yolları Erciyesspor'la ayrılan Hikmet Karaman'ın yerine Bülent Korkmaz geldi. Bu sezon 11. haftada görevine son verildi.

        9

        ÇAYKUR RİZESPOR
        Geçen sezon 15 hafta boyunca galibiyet yüzü göremeyen Karadeniz ekibinde, Rıza Çalımbay 20. hafta bitiminde istifa etti. Sezon sonuna kadar Uğur Tütüneker görev aldı. Tütüneker'in ardından takımı Mehmet Özdilek devraldı, görevine devam ediyor.

        10

        BURSASPOR
        Bursaspor'da geçen sezon başında göreve getirilen Daum ile yollar 26. haftanın bitiminde ayrıldı. Yeşil-beyazlılarda sezon İrfan Buz ile tamamlandı. İrfan Buz'un sezon bitimindeki istifasının ardından takımın başına Şenol Güneş getirildi.

        11

        KAYSERİSPOR
        Geçen sezona Prosinecki ile başlayan Kayseri, 17. haftadan sonra göreve Paciencia'yı getirdi. Portekizli teknik adam takımın başında 7 hafta kalabildi. Kayserispor PTT 1. Lig'e düştüğü sezonu Ertuğrul Seçme yönetiminde tamamladı.

        12

        ELAZIĞSPOR
        Geçen sezon Elazığspor'da alınan sonuçların ardından Norveç teknik adam Sollied'in görevine son verildi. Takımın başına Okan Buruk geçti. Antalyaspor'da ise 24. haftada görevi bırakan Samet Aybaba'nın yerine Fuat Çapa geldi. Her iki ekip sezon sonunda PTT 1. Lig'e gitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ