Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray Trabzonspor, Ersun Yanal Trabzonspor - Trabzonspor Haberleri
        1

        Galatasaray'daki kötü gidişat sonrası sarı-kırmızılı takımın başına geçeceği konuşulan Ersun Yanal, Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından eski takımı Trabzonspor'a döndü. Yanal'ın Trabzon'a dönüşü muhteşem oldu.

        2

        Ersun Yanal yönetiminde ilk maçına çıkan Trabzonspor, Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti. Oynanan oyun da futbolseverlerden tam not aldı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor ile de sezon sonunda zirvede yer almak için çalışacak.

        3

        Öte yandan Yanal, Prandelli karşısında 3. maçında 3. kez galip geldi. Daha önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Prandelli'li Parma ile karşılaşan Ersun Yanal, bu 2 maçtan da mutlu ayrılmıştı.

        4

        "TRABZONLULUK RUHUNU ORTAYA KOYACAĞIZ"
        Yanal, maçın ardından şöyle konuştu:
        "Bu bir sihir değil. Başarıyı üzerine almak için çok erken. Rakibimize göre istek ve arzumuzu oyuna dökmemiz önemliydi. Daha farklı olabilirdi. Bence olmalıydı da. Bunu yapabilirdik. Önde daha çabuk oynadığımızda rakibin aksayacağını biliyorduk. Yetenekli ve genç bir takım. Trabzon ruhunu Türk futbolu adına tekrar coşturabilecek bir takım var."

        5

        "Benim istediğim oyun için daha zaman var. Daha iyi oynayacağımızı biliyorum. Oyuncularımı kazanma arzularından dolayı kutluyorum. 3 dalda gideceğiz. Hep beraber yürürsek Trabzonluluk ruhunu tekrar ortaya koyarız. Trabzonspor Türk futbolunun çok önemli bir misyonunu üstleniyor. Her yerin Trabzonspor olduğunu Avrupa'da da söylemeli."

        6

        MAÇTAN DİĞER NOTLAR
        Trabzonspor lig tarihinde Galatasaray'a karşı deplasmanda en farklı galibiyetini aldı.

        10

        SELÇUK'A TEPKİ
        Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Selçuk İnan krizi yaşandı! Trabzonspor'un 2-0 öne geçmesinin ardından önce Cesare Prandelli'yi hedef alarak istifaya davet eden sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra da Selçuk İnan'ı protesto etmeye başladı. Selçuk İnan'ın her topla buluşmasında ıslıklar ile protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra da Burak Yılmaz'a tepki gösterdi.

        11

        Yaklaşık 5 dakikada Selçuk İnan'a ıslıklar ile protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar arasında fikir ayrılığı da yaşandı. Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümünde bir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar Selçuk İnan'ı ıslıklar ile protesto ederken; bir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar ise Selçuk İnan'a destek tezahüratlarında bulundu.

        12

        İSTİFA SESLERİ
        Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk ettiği karşılaşmada bordo mavililerin 2. golünün ardından tribünlerin büyük bir kısmı boşalmaya başlarken 'İstifa' sesleri de yükseldi. Teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya davet eden sarı-kırmızılı taraftarlar, İtalyan çalıştırıcıyı protesto etti.