Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        BRUMA İÇİN YENİ İDDİA
        Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma hakkında Avrupa basını her gün yeni bir iddia ortaya atıyor. Portekizli oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Marco Kırdemir, "Mancini, G.Saray'ın teknik direktörüyken durum farklıydı. Bruma şu anda yeni bir meydan okuma için hazır. Inter veya Napoli, Bruma için resmi bir teklif yapmış değil. Bruma, Ocak ayında takımdan ayrılmaya hazır. Fakat her şey G.Saray'ın elinde" diyerek canlı yayında, "G.Saray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" diyen Portekizli oyuncuyu yalanladı. (Fotospor)

        2

        CİANİ BEŞİKTAŞ'A...
        Fransız L'Equipe gazetesi Lazio'dan devre arasında ayrılacak olan Michael Ciani'ye, Beşiktaş'ın da talip olduğunu yazdı. 30 yaşındaki siyahi stoper için Cardiff City, Norwich, Swansea ve Lens'in de devrede olduğu iddia edildi. Haziran'da Lazio ile sözleşmesi bitecek olan Ciani'nin devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise İtalyan ekibinin isteyeceği bonservis bedeli ile belirlenecek.

        3

        STOCH DÖNÜYOR
        F.Bahçe ara transferde "ekonomik" davranacak. Sezon başında sözleşme yenilenerek Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e kiralanan Miroslav Stoch'un geri dönmesi söz konusu. Yabancı kontenjanının boşaltılması da G.Saray maçında gördüğü kırmızı kartla kredisini bitiren Bruno Alves'in gönderilmesiyle olacak. Stoch'un Al Ain'deki performansını dikkatle izleyen teknik direktör İsmail Kartal'ın da bu operasyona onay verdiği öğrenildi. (Fotomaç)

        4

        ANELKA'DAN ŞOK SÖZLER
        2006-07 sezonunda F.Bahçe forması giyen Nicolas Anelka, kısa süre İstanbul'da kalmasına rağmen Türkiye'de yaşadıklarını hala unutamamış görünüyor. Hali hazırda Hint Ligi takımlarından Mumbai City FC'de forma giyen 35 yaşındaki Fransız oyuncu, ülkesinin en büyük dergisi Onze tarafından yapılan ırkçılıkla ilgili habere İstanbul macerasını da konu etti.

        5

        Anelka, "Arsenal forması giyerken, Liverpool taraftarları beni yuhalardı... ama İstanbul derbilerinde yaşananlar ise bambaşkaydı. Hakaretler, küfürler. Nerede ne zaman topa dokunsam yediğim hakaretlerin sınırı yoktu. İstanbul yüz kat daha kötüydü... Ben oradan ölmeden çıkabildim. Futbol sadece bir oyun. Bunu sık sık unutuyoruz" diye konuştu. (Fotospor)

        6

        LİNNES ZORA GİRDİ
        Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Martin Linnes'i, Euro 2016'dan önce satmayı düşünmeyen Norveç ekibi Molde, 4.5 milyon euro'dan aşağı inmiyor. Molde kulübü, yıllık 180 bin euro'ya oynayan Linnes'in maaşını 350 bin euro'ya çıkarıp sözleşmesini uzatarak, ara transfer dönemi öncesi taliplilerini sıkıntıya soktu. (Fotomaç)