Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Volkan Demirel sahayı terk etti, Arena'da ıslıklanan Volkan Demirel stadı terk etti, Volkan Demirel milli takım'a alınacak mı - Futbol Haberleri
        1

        HTSPOR / Hayati ARIGAN

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye-Kazakistan maçı sonrası gazetecilerin darp edilmesiyle ilgili soruşturmayı genişletti.

        2

        Savcı İsmail Onaran, saat 23:30’da sona eren maçın ardından, Kazakistan’ın 24:00’te stattan ayrıldığına ve soruşturma konusu olayın ise 01:00 sularında yaşandığına dikkat çekti.

        3

        Bu sırada Volkan’ın çıkacağı kapının dışında 500’e yakın taraftarın beklemesi şüphe yarattı. Savcılık bu yüzden olayların organize olup olmadığını inceliyor.

        4

        EMRE İFADE VERECEK
        Şikayet üzerine Volkan’a küfür ettikleri iddiasıyla bazı fanatikler hakkında soruşturma açan savcı, bu 500 kişinin içinde aranan şahısların bulunup bulunmadığının tespitinin yapılmasını istendi.

        5

        Ayrıca olayın görgü tanıkları olarak Volkan ve Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da ifadeye çağrılacak.

        6

        Bu arada savcılığın, olayın yaşandığı statta, çıkış kapısının bulunduğu alanın, “akredite alanı”na girip girmediği yönünde bir tespit yapacağı, buna göre soruşturmanın seyrinin belirleneceği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ