Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        PRANDELLİ, ZARATE'Yİ İSTİYOR
        Prandelli devre arası için yönetimden tek bir oyuncu istediğinde bulundu. Tecrübeli hoca, İtalya Ligi'nden tanıdığı Mauro Zarate'nin ismi verdi. Orta sahada hücuma dönük olarak oynayan Arjantinli oyuncunun, West Ham'da yedek kaldığı için rahatsız olduğunu, teklif gelmesi durumunda Galatasaray'da oynamaya sıcak bakacağını ilettiği bildirildi. Sözleşmesi süren 27 yaşındaki oyuncunun kiralanması düşünülüyor. (Fotomaç)

        2

        INTER VE MILAN'IN İSTEDİĞİ İSİM KARTAL OLUYOR
        Hırvat Jutarnji gazetesi Milan, İnter ve Roma gibi devlerin de gündeminde olan Dinamo Zagreb'in orta saha oyuncusu Marcelo Brozovic'in, Slaven Bilic tarafından ikna edildiğini iddia etti. Fakat Türk yöneticilerin Dinamo'nun istediği 6 milyon euro'yu ödeme konusunda takınacağı tavrın, transferin rotasını belirleyeceği de özellikle vurgulandı. (Fotomaç)

        3

        GRANQVİST TEKLİFİ
        Sezon başında Jimmy Durmaz'ın transferi konusunda uzun süre görüşülen İsveçli menajer Martin Dahlin, F.Bahçe'ye Andreas Granqvist'i önerdi. Kuban Krasnodar takımında forma giyen 29 yaşındaki stoperin, euro olan anlaşmasının ruble'ye çevrilmesi nedeniyle rahatsız olduğu, istenirse F.Bahçe'ye gelebileceği belirtildi. 1.92 metrelik stoper bu sezon Krasnodar'da 22 maçta (12 lig, 8 UEFA, 2 de Rusya Kupası) forma giydi, 1 gol attı. (Fotomaç)

        4

        ALVES'İN YERİNE ADAYLAR
        Fenerbahçe savunma için çalışmalarını sürdürüyor. Henüz somut bir görüşme yok ama bu dört stoper yakından takip ediliyor. 10 sezon Liverpool'da oynadıktan sonra ülkesi Danimarka'da Brondby forması giyen Daniel Agger, listenin başında yer alırken, Lille ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Simon Kjaer, Laziolu Stefan de Vrij ve Zenit'te oynayan Nicolas Lombaerts için de fiyat araştırması yapılıyor. (Fanatik)

        5

        YANAL'IN TRANSFER LİSTESİ
        Başarılı teknik adam Trabzonspor'a imzayı attı. Transfer çalışmalarına hemen başladı. Ersun Yanal’ın listesindeki isimler ise çoktan belli oldu. Fenerbahçe’nin başındayken istediği ancak Aziz Yıldırım’ın almadığı Erkan Zengin, Aytaç Kara, Serdar Aziz ve Uğur Demirok’tan en az ikisini Trabzonlu yapacak. (Fanatik)

        6

        BEŞİKTAŞ SON ANDA VAZGEÇMİŞ
        Globo Esporte gazetesi Milan'ın Robinho'yu Santos'a kiralık göndermeden önce Beşiktaş'la masaya oturduğunu görüşmelerde önemli mesafe katedildiğini ama son anda siyah-beyazlıların transferden vazgeçmesi yüzünden Brezilyalı oyuncunun Milan tarafından Santos'a kiralanmasına karar verildiğini yazdı. Robinho'nun Türkiye'ye gitmek için hazırlık yaptığını hatta eşinin İstanbul'a giderek yaşam alanları hakkında dahil bilgi topladığını iddia etti.

        7

        YANAL'DAN İKİ İSTEK
        Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede kadronun şampiyonluğa müsait olduğunu söylediği bildirildi. Yanal, Hacıosmanoğlu'nun "devre arasında oyuncu isteyecek misin?" sorusuna ise, "Erkan Zengin ile yeniden çalışmak isterim. Eskişehirspor'un mali olarak durumu ortada. Bir de Galatasaray'da oynayan Veysel'le de çalışmayı düşünebilirim. Ama şu anda böyle bir rapor vermek istemiyorum" dediği öğrenildi. (Fotospor)

        8

        VELİ'YE BİR TALİP DAHA
        Beşiktaş'ın başarılı geçirdiği sezonda oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Veli Kavlak, Avrupa'nın da ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Veli Kavlak'ı isteyen kulüpler listesine şimdi de Swansea City eklendi. Veli Kavlak ile daha önce Schalke, Stutgart, Napoli ve Southampton'ın da ilgilendiği iddia edilmişti. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ