Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester City, Diego Simeone, Atletico Madrid, Manchester City Diego Simeone, Manuel Pellegrini - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM /Ahmet EMANET

        İngiltere Premier League'de Manchester City'nin aldığı sonuçlar teknik direktör Pellegrini'nin üstündeki baskıyı arttırıyor. Newcastle'a kaybederek İngiltere Kupası'ndan elenen Manchester City, ligde Chelsea'nin de 8 puan gerisinde.... Pellegrini yönetimindeki Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta sadece 2 puan aldı ve grupta sonuncu sırada yer alıyor.

        City Pellegrini'nin pozisyonunu gözden geçiriyor

        Manchester City yönetimi şimdiden Pellegrini'nin yerine getirebileceği teknik direktörleri düşünmeye başladı! Bu doğrultuda ilk hedefleri ise Atletico Madrid'in başarılı hocası Simeone... Simeone, geçen sezon büyük başarılara imza atmış; La Liga Kupası'nı kaldırırken Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da uzatmalarda kaybetmişti.

        Pep Guardiola çok pahalı

        Öte yandan Pep Guardiola'nın Manchester City'nin gelecekteki teknik patronu olacağı konuşuluyordu. Ancak Bayern Münih'in hocası yıllık 15.5 milyon Euro ile dünyanın en çok kazanan teknik direktörü durumunda... Bu rakam, Para harcama konusunda bonkör olan City'nin bile hevesini kırıyor. Böylece, Simeone'nin Pellegrini'nin yerine getirmek için 1 numaralı aday olma ihtimalinide güçlendiriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ