Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman yazı, Fikret Orman Beşiktaş Dergisi - Beşiktaş Haberleri

        Orman, kulübün aylık çıkardığı Beşiktaş Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki yazısında, geçen ay başlatılan "Gururlan" projesiyle ilgili taraftarlardan çok güzel mesajlar ve öneriler aldıklarını belirterek, "Süleyman Seba'nın, Baba Hakkı'nın, Şeref Bey'in torunları olarak her birinizin paylaştığı duygular, benim de camiamla bir kez daha gurur duymamı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş camiasının içinde gözlerini açan bir çocuk olduğu için gurur duyduğunu belirten Orman, yazısında "Gurur duyuyorum ki; değerli ailem ve büyüklerim beni Beşiktaşlı duruşuyla büyüttü. Gurur duyuyorum ki; camianın önde gelen efsane isimlerini daha çocuk yaşımdayken tanıma fırsatı buldum. Gurur duyuyorum ki; bizzat efsanelerimizden çok şey öğrenerek, onları örnek alarak bugünlere geldim. Gurur duyuyorum ki; büyük bir aşkla bağlı olduğum böyle bir camianın başkanı oldum" ifadelerine yer verdi.

        "Sadece kendi imkanlarıyla, yeni mabetleri Vodafone Arena'nın inşaatını başlatmak ve kulüplerine kazandırmanın kendilerine nasip olduğunu vurgulayan Orman, şunları kaydetti:

        "Gurur duyuyorum ki; Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarıyla sponsorluk anlaşmaları yaparak, her geçen gün gelirimizi daha da artırıyoruz. Gurur duyuyorum ki; geçmişte çok zor süreçlerden geçmesine rağmen bu dev çınarı aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyoruz. Gurur duyuyorum ki; altyapılarımızda pırıl pırıl çocukları Beşiktaşımız'a ve Türk sporuna kazandırmak için çalışıyoruz. Gurur duyuyorum ki; Beşiktaş armasının olduğu her branşta tek yürek olarak başarılara koşuyoruz. Gurur duyuyorum ki; herkesin imrendiği, terbiyeli, çalışkan, ahlaklı, Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanan sporculara sahibiz. Gurur duyuyorum ki; ne koşulda olursa olsun evine götürdüğü ekmek parasından artırıp, maç bileti alan, formasını alan, Vodafone Arena'ya bir tuğla koyan birbirinden değerli taraftarlarımız var. Hep demez miyiz; Beşiktaşlı olmak herkese nasip olmaz! Ben hem başkan hem de taraftar olarak siyahımızla, beyazımızla gurur duyuyorum."

        ÜRKMEZGİL: "HAYALİM ŞAMPİYONLUK VE STADIMIZIN TAMAMLANMASI"

        Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, bu sezon futbolda şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi. Ürkmezgil, Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısına verdiği röportajda, futbol takımıyla ilgili hayallerini anlattı.

        "İnanın bana Beşiktaş ile ilgili çok büyük hayallerim yok" ifadesini kullanan Ahmet Ürkmezgil, "Son yıllarda çok çekmiş, yorgun bir Beşiktaşlı taraftar olarak hayalim, bu sezon şampiyon olmak ve stadımızın tamamlanıp o statta maç izlemek. Avrupa şampiyonluğu, sekizinci, onsekizinci yıldızı takmak falan değil. Elbette bunlar da olsun, olmasın demiyorum. Yanlış anlaşılmak da istemiyorum benimki çok samimi bir istek" dedi.

        Beşiktaşlı olmanın normal bir taraftarlık olmadığını, hep fanatiklik düzeyinde ve fedakarlık noktasında olduğunu belirten Ahmet Ürkmezgil, şunları kaydetti:

        "Yaratıcılık ve sahiplenme duygusunu herkes yaşar. Bunun böyle olduğuna inanıyorum, yarın yine inanacağım ama nasıl oluyor da biz saha kapatmalar yaşıyoruz, forma satışında rakiplerimizin gerisinde kalıyoruz? Bunları gerçekten çözemiyorum. Bunu gönderme ya da sitem olsun diye söylemiyorum. Herkesin hayran olduğu bir camia olarak, taraftarlarımızın maçlara gelerek takımını desteklemesini, forma ve kombine satışıyla daha ileri bir noktada olmasını bekliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ