Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Juventus Hajrovic'i transfer edecek - Futbol Haberleri
        1

        İsviçre'de yayın yapan 4-4-2 adlı internet sitesi, Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile yollarını ayırması halinde Spartak Moskova'nın hocası Murat Yakın ile görüşeceğini yazdı.

        2

        İtalyan Ticino Online sitesi, Bayern Münih'ten Xherdan Shaqiri'yi isteyen Juventus'un, bu transferin gerçekleşmemesi halinde; Werder Bremen'de forma giyen Galatasaraylı eski futbolcu Izet Hajrovic'i kadrosuna katacağını öne sürdü.

        3

        Bayern Münih, ezeli rakibi Dortmund’un bir yıldızına daha göz dikti. Bavyera ekibinin, Marco Reus için Dortmund’un kapısını çaldığı öğrenildi.

        4

        İngiliz Daily Star'da yer alan habere göre; Manchester United'ın Leverkusen forması giyen Türk stoper Ömer Toprak ile ilgilendiği iddia edildi.

        5

        Cesare Prandelli'den flaş hamle... Tecrübeli teknik adam adına İtalya'ya giden, Prandelli'nin yardımcısı Silvio Berti, Serie A ekibi Parma ile görüştü.

        6

        Bazı İngiliz basınında çıkan haberlere göre; daha önce Sneijder için Galatasaray'ın kapısını çalan Manchester United'ın Muslera için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

        7

        Fransa'nın ünlü spor sitesi football.fr, Marsilya'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andre Ayew için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devrede olduğunu belirtti.

        8

        İtalyanlar, teknik direktör Prandelli'nin, Galatasaray'da kalması durumunda Balotelli'nin Galatasaray'a da gidebileceğini yazdı.

        9

        Beşiktaş yönetimi, Sivasspor'un 34 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Cicinho için ocak ayında düğmeye basacak.

        10

        Rusya ekibi Spartak Moskova'da umduğunu bulamayan Serdar Taşçı, kendisini isteyen Beşiktaş ve Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

        11

        Fenerbahçe’de stoper arayışları başladı... Bruno Alves ile yolları ayırmayı planlayan yöneticiler, teknik direktör İsmail Kartal’ın verdiği rapor doğrultusunda önemli bir ismi kadroya katmak için şimdiden kolları sıvadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ