Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Gökhan Töre, Gökhan Töre Hakan Çalhanoğlu, Ahmet Kavalcı, - Beşiktaş Haberleri

        A Milli Takım’ın Hollanda maçı sonrası Gökhan Töre ile Ömer Toprak-Hakan Çalhanoğlu arasında yaşananlar 15 gündür gündeme damgasını vurmuştu. Gökhan’ın 1 yıl aradan sonra Milli Takım’a alınması çok tartışılmış, Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarını bile gölgede bırakmıştı. Bu olayda herkes konuşurken, Gökhan Töre suskunluğunu korudu. Ancak milli oyuncuyla ilgili önemli bir detayı HABERTÜRK ortaya çıkardı.

        Eleştirilerden bunalan Gökhan, Letonya maçı sonrası İstanbul’a moral olarak tükenmiş bir halde döndü. Çıkan haberlere yanıt vermek ve suskunluğunu bozmak aklındaki ilk fikirdi. Ancak bu noktada A takım eski sorumlusu Ahmet Kavalcı engeline takıldı. Kavalcı ile sık sık buluşan ve dertleşen Gökhan, “Ağabey çıkıp bir açıklama yapacağım” dedi. Ancak Ahmet Kavalcı’dan “Sakın konuşma, polemiklere hiç gerek yok. Senin konuşacağın yer saha. Çık topunu oyna. Bu takımın sana ihtiyacı var. Her şeye de kulaklarını tıka” yanıtını aldı.

        Bunun üzerine işine konsantre olacağına dair Kavalcı’ya söz veren Gökhan Töre, “Benim çok hatalarım oldu. Ama bu sezon herkes çok farklı bir Gökhan izleyecek. Henüz yeni yeni kendime geliyorum. Performansım her hafta artacak. Artık saha içinde olan, sorumluluk alan ve takımı taşıyacak bir Gökhan izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ