Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Çaykur Rizespor, Balıkesirspor, Çaykur Rizespor-Balıkesirspor maçı, Spor Toto Süper Lig 6. hafta, Çaykur Rizespor: 2 - Balıkesirspor: 2 - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor evinde Balıkesirspor'la karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadele konuk ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

        Maçın henüz 16. dakikasında Andre Santos'un ceza sahası dışından attığı müthiş gole 1-0 öne geçen Balıkesirspor, ilk yarıyı bu skorla kapatmanın planlarını yaparken 37. dakikada sahneye Giray Kaçar çıktı. Tecrübeli oyuncu, yaptığı kafa vuruşuyla skora denge getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1'lik skorla tamamlandı.

        İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip Balıkesirspor oldu. Kırmızı-beyazlılar, 56. dakikada Khalifa Jabbie'nin ayağından bulduğu golle tekrar öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Çaykur Rizespor, 79. dakikada Filip Holosko'nun attığı golle bir kez daha beraberliği sağladı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, mücadele 2-2 sona erdi.

        Bu beraberliğin ardından Çaykur Rizespor puanını 6 yaptı ve 14. sıraya yerleşti. K. Erciyesspor ise 4 puanla 18. sırada kaldı. Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecekken, Balıkesirspor ise evinde Bursaspor'u konuk edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ