Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Ronaldo Real Madrid, Cristiano Ronaldo rekorları, Cristiano Ronaldo tarihe geçti, - Futbol Haberleri

        El Clasico’ya sadece 1 hafta kala La Liga’da Real Madrid fırtınası esiyor... Lige kötü başlayan ve ilk üç haftada iki yenilgi alan ‘Beyaz Şimşekler’, 8-2’lik Deportivo zaferiyle başlayan galibiyet serisini dün 5 maça çıkardı. Levante’yi deplasmanda 5-0 mağlup eden Real Madrid, puanını 18’e çıkardı ve maç fazlasıyla ikinci sıraya tırmanarak gelecek hafta Bernabeu’da oynanacak El Clasico öncesi lider Barcelona ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Bu süreçte rakip fileleri gol yağmuruna tutan İspanyol devi, son 5 maçında filelere tam 25 gol yolladı ve maç başına 5 gollük harika bir ortalama yakaladı.

        CR7 TARİHE GEÇTİ

        Müthiş bir futbolcu olduğundan kimsenin şüphesi yok... Ama bu sezon inanılmaz oynuyor Cristiano Ronaldo... Dün Levante ağlarını 2 kez sarsan Portekizli yıldız, bu sezon La Liga’da oynadığı 7 maçta toplam 15 gole imza attı. CR7, Devler Ligi’nde de 2 maçta 2 gol atmıştı. Ronaldo, böylece La Liga tarihinde ilk 8 hafta sonunda 15 gol barajına ulaşan ilk futbolcu olarak adını tarihe bir kez daha altın harflerle yazdırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ