Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Ali Ağaoğlu'ndan sokak basketboluna destek, Ali Ağaoğlu basketbol takımına sponsor oldu - Basketbol Haberleri

        NBA Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan veteran kadın basketbol takımı, Londra'ya gitmeden önce son çalışmasını Batı Ataşehir My Club'ta yaptı. Basketbolcular Neslihan Çelikdemir, Zuhal Tümay, Çağla Özyürekoğlu ve Ecem Turhan'dan oluşan takımın antrenmanını, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da izledi ve takıma başarılar diledi.

        Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        "Sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Özellikle amatör spora gönül vermiş kadınlarımızı teşvik etmek istiyoruz. Türkiye, lisanslı sporcu sayısında AB standartlarının çok gerisinde. Ülkemizde en sevilen ve desteklenen spor dalı futbol. Biz ülkemizde birçok farklı spor dalında yıldızlar, şampiyonlar yetişmesini arzu ediyoruz. Ağaoğlu olarak başarının ödüllendirilmesi ve özendirici olması için spora ve sporcuya sahip çıkmayı ve destek vermeyi sürdüreceğiz."

        Londra'daki turnuvada İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere ve Rusya'yı temsil eden takımlarla karşılaşacaklarını belirten veteran basketbolcular ise hedeflerinin ilk 3 takım arasında yer almak olduğunu kaydettiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ