Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Dörtlü final eşleşmeleri - Voleybol Haberleri

        Erkeklerde, 2013 Erkekler Avrupa Ligi Dörtlü Finalleri'ne ev sahipliği yapacak Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan, Dörtlü Finaller'de mücadele edecek.

        Türkiye, erkeklerde Hırvatistan ile eşleşirken, karşılaşma 13 Temmuz Cumartesi günü Marmaris'teki Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabaka saat 17.00'de başlayacak.

        Erkeklerde diğer eşleşme ise Çek Cumhuriyeti ile Belçika arasında gerçekleşti. Bu karşılaşma da 13 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'de aynı salonda yapılacak.

        Bayanlarda ise elemelerde A Grubu'nu ilk iki sırada tamamlayan Bulgaristan ve Romanya ile B Grubu'nu ilk iki sırada tamamlayan Belçika ve Almanya, rakiplerine üstünlük sağlayarak, 2013 CEV Bayanlar Avrupa Ligi Finali'ne katılmaya hak kazanmıştı.

        Bayanlarda Belçika-Romanya ve Bulgaristan-Almanya eşleşti. Müsabakalar, Bulgaristan'ın Varna kentinde oynanacak. Dörtlü finallerdeki maçlar 13 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

        Erkeklerde ve bayanlarda final ve üçüncülük maçları ise bir gün sonra 14 Temmuz Pazar günü oynanacak.

        Erkeklerde şampiyon olacak takım, gelecek sene düzenlenecek FIVB Dünya Ligi için Kıtalararası Eleme Turu'na katılma hakkını kazanacak. Bayanlarda ise Dörtlü Finali 1. ve 2. sırada tamamlayan takımlar, FIVB Dünya Grand Prix'ine direk katılım hakkını elde edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ