Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi VakıfBank, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti ve liderliğini korudu. - Voleybol Haberleri

        Galatasaray Daikin: 1 - Vakıfbank: 3

        VakıfBank, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti ve liderliğini korudu.

        Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Kübra, Naz, Gözde, Bahar, Sheilla, Vasileva ve Gizem Örge (L) ilk 6'sı ile başlayan VakıfBank, müsabakanın birinci setini 23-25 geride tamamladı. Sarı-siyahlılar, teknik molalara 8-3 ve 16-11 geride girdiği ikinci sette ise 10-1'lik seri yakaladı ve 21-17'yi buldu. VakıfBank, avantajını setin sonuna kadar sürdürerek 25-22 ile maça dengeyi getirdi.

        Galatasaray karşısında üçüncü seti de 25-18'le önde tamamlayan VakıfBank, setlerde 2-1'i yakaladı. Karşılaşmanın dördüncü ve son setini ise 25-13 alan VakıfBank maçtan 3-1 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. VakıfBank'ta günün en skorer isimleri 17 sayıyla Elitsa Vasilevave 16 sayıyla Kübra Akman oldu.

        VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Galatasaray galibiyeti sonrası, "Zor bir oyun bizi bekliyordu çünkü Galatasaray iyi bir takım. Fakat sonunda takımımız konsantre olarak en iyi şekilde mücadele etti ve galibiyet almayı başardı. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

        TOPLU SONUÇLAR

        Beşiktaş-Fenerbahçe Grundig: 0-3

        Galatasaray Daikin-VakıfBank: 1-3

        İdmanocağı-Eczacıbaşı VitrA: 1-3

        Sarıyer Belediyespor-İlbank: 2-3

        Nilüfer Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor: 2-3

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ