Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Diğer Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, Hülya Avşar Tenis - Tenis Haberleri

        Estetik International firmasınca Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir spor ve eğlence merkezinde 4 Eylül'de başlatılan "Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası" sona erdi.

        Turnuvanın kapanış etkinliğinde, Avşar ve Hasan Ataç'tan oluşan takım, Ayhan Çaydan ve Canan Şenbayram ile karışık çiftler gösteri maçı yaptı. Çekişmeli geçen müsabakayı, Hülya Avşar ve Hasan Ataç 2-1 kazandı.

        Ödül töreninde konuşan Avşar, 14 yıldır sürdürdükleri Hülya Cup Tenis Turnuvaları sayesinde pek çok öğrenciye burs verme imkanı bulduklarını söyledi.

        Bu başarının tamamını üstlenmek istemediğini belirten Avşar, "Pek çok küçük kardeşimizi yurt dışı turnuvalara gönderiyoruz. Burada benim kadar, sponsorların ve medyanın da emeği fazla. Bu nedenle övgüyü sponsorlarımızla ve medyayla paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

        Daha sonra, 18, 35, 45, 55, yeni başlayan kadın ve erkekler ile 18 çift kadın ve erkek, 18 karışık müsabakalarının birincilerine kupaları, Avşar'ın yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ