Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis İstanbul Cup TEB BNP Paribas İstanbul Cup, TEB BNP Paribas İstanbul Cup Caroline Wozniacki, Caroline Wozniacki Roberta Vinci - Tenis Haberleri

        "TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde turnuvanın 1 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, şampiyon oldu.

        Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvanın son gününde merkez kortta oynanan tekler finalinde Wozniacki, turnuvanın 2 numaralı seri başı İtalyan Roberta Vinci'yi 6-1'lik setlerle 2-0 yendi.

        Karşılaşmaya iyi başlayan Danimarkalı tenisçi, bir kez rakibinin servisini kırarak, 3. oyun sonunda 3-0 öne geçti. Vinci servis kullandığı 4. oyunu alırken, 5. oyunda 40-15 geriye düşen Wozniacki, geriden gelerek oyunu aldı ve rakibinin servisini kırmasına izin vermedi. 6. oyunda rakibinin servisini bir kez daha kıran Wozniacki, basit hatalar yapan rakibi karşısında servis kullandığı 7. oyunu da alarak, 39 dakika süren ilk seti, 6-1 kazandı.

        İkinci sette de iyi oyununu sürdüren Wozniacki, 3. oyunda rakibinin servisini kırarak 2-1 öne geçti. Servis kullandığı 4. oyunu alan Danimarkalı tenisçi, 5. oyunda rakibinin servisini bir kez daha kırarak, skoru 4-1 yaptı. 40-15 geriden gelerek servis kullandığı 6. oyunu alan Wozniacki, 7. oyunda da rakibinin servisin kırarak, ikinci seti 6-1, 1 saat 7 dakika süren maçı da 2-0 kazandı.

        Karşılaşma öncesi kura atışını 41 yaşındaki efsanevi oyuncu Monica Seles yaptı.

        MÜEZZİNOĞLU DA İZLEDİ

        Tekler final maçını, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da izledi.

        Final maçı öncesi tesise gelen Müezzinoğlu, protokol tribününden karşılaşmayı takip etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ