Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa BASEL, İsviçre’de üst üste 4. şampiyonluğu için gün sayıyor. HT İDDAA - İddaa Haberleri

        HT İDDAA / Yaşar GÜLAY

        DANİMARKA’DA sezonun bitimine 2 hafta kaldı. Sonderjyske, Horsens’e kaybetse de ligden düşmesi için, son hafta birbirleriyle oynayacak olan takipçileri Horsens ile Brondby’nin 2 maçtan 4’er puan çıkarması ve Brondby’nin 5 gollük averaj farkını kapatması gerekiyor. Rakiplerinin bugün kazanıp hafta sonu berabere kalması durumunda gerçekleşebilecek bu senaryoda Sonderjyske evinde fark yemezse büyük ihtimalle işi bitirecek. Brondby, Devler Ligi biletini alan Nordsjaelland’i devirse de farkı bulması zor. Beraberlik halinde ligde kalacak olan, kaybetmesi durumunda averaj hesaplarına dalacak olan Sonderjyske defansif oynayacaktır. Bu nedenle tercihim gol 2-3 seçiminden yana. Sürpriz arayanlar 2.60’tan Horsens’i deneyebilir.

        BASEL, İsviçre’de üst üste 4. şampiyonluğu için gün sayıyor. Tek takımın düştüğü ligde Lausanne ise maç fazlasıyla sonuncu Servette’in 4 puan önünde. Lausanne, Basel ile yaptığı 9 maçın 8’ini kaybetti, 1 beraberlik aldı. 5 karşılaşmada da en az 2 fark yediler. Ev sahibi ekipte, cezası nedeniyle hafta sonu 2-0 kazandıkları Servette mücadelesinde oynamayan en skorer oyuncuları Streller (f, 28 maç, 14 gol, 8 asist) dönüyor. Basel handikap yapar.

        KUPAYI müzesine götürdüğü için Avrupa Ligi’ni garantileyen Genk’in Devler Ligi’ne katılabilmesi için kalan 2 maçını kazanması, son hafta birbirleriyle mücadele edecek olan Club Brugge ile Zulte’nin de 2’den fazla puan almaması gerekiyor. Genk ayrıca galibiyet sayıları eşitleneceği için Brugge ile olan 6 gollük averaj farkını da düzeltmek zorunda. Standard Liege’in hedefi daha gerçekçi gözüküyor. 2 maçı da kazanmaları halinde Avrupa Ligi için ekstra play-off oynamaya hak kazanacaklar. Genk, içerdeki son iki maçında Club Brugge ve Anderlecht gibi şampiyonluk hesapları yapan rakiplerine kaybetti. Liege ise hedefsiz Lokeren ile Anderlecht’e dışarda yenildi. İstikrarsız iki ekibin maçında tercihim toplam gol 2-3’ten yana.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ