Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Günün banko maçları! - İddaa Haberleri

        Apeldoorn temsilcisi AGOVV, Fortuna Sittard maçını çıkış mücadelesi olarak görüyor. Teknik direktör Ven den Brom, son 4 maçın 3’ünde puan kaybetmelerinin hesaplarını bozduğunu ve toparlanmak için bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Vries’in (8 maç) sakat olduğu ev sahibinde 2 haftadır oynamayan Ofrany (9 maç, 1 gol) ve Toor'un (12 maç) bu maçta da forma giymelerinin zor olduğu açıklandı. Ntoko (20 maç, 1 gol) ise cezalı. Konuk takımda ise Ouweland (12 maç) ve Voss (10 maç, 1 gol) yok. 21 maçta 13 gol atan Chadli faktörüyle ev sahibini galibiyete yakın görüyorum.

        115 DE GRAAFSCHAP-ZWOLLE 1 1.50

        De Graafschap'ta Meerdink (5 maç, 1 gol), Beukering (6 maç, 1 gol), Hassnaoui (9 maç, 1 gol) gibi isimlerin tedavileri sürüyor. Rose (17 maç-8 gol) cezalı. Yine de takımın önemli gol ayaklarından Powel'ın 1 ay süren sakatlığını atlatması ve ilk maçında 2 golle yıldızlaşması büyük mutluluk yarattı. Zwolle’nin 7 maçlık yenilmezlik serisi Veendam karşısında sona erdi. Konuk takımda Polen (11 maç) ve Guarino’nun (11 maç) sakatlığı var. Müthiş form tutan De Graafschap kazanır. .

        116 DEN BOSCH-OMNİWORLD 1 1.40

        İkinci periyot karşılaşmalarında aldığı başarılı sonuçlar ile ön plana çıkan Den Bosch, 3. periyotta çıkıyını sürdüremedi. 9’ar maçlık seriler halinde oynanan periyotun geride kalan 3 haftasında Marc Brys’nin takımı 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Omniworld maçıyla eski günlerine dönmek isteyen ev sahibinin önemli bir eksiği yok. Omniworld'de ise orta alanın önemli oyuncusu Duits (20 maç, 4 gol, 4 asist) cezası nedeniyle kadroda olmayacak. Zaten hücumda sorunlar yaşayan Omniworld onun yokluğunda daha da zorlanacaktır. Ayrıca Pinas (21 maç) cezalı, Malone de (10 maç) sakat. Den Bosch’un kazanacağını düşünüyorum.

        117 EMMEN-MAASTRİCHT 2 1.90

        Emmen'in işi oldukça zor. Teknik kapasitesi sınırlı oyunculardan kurulu olmaları nedeniyle sezon başından bir türlü istikrar yakalayamadılar. İkinci periyotta topladıkları 13 puanın ardından yine inişe geçtiler ve 3 maçtır kaybediyorlar. Maastricht'te kaleci sorununa çözüm bulunamıyor. Teknik direktör Fuat Çapa, son haftalarda oldukça fazla hata yapan as kaleci Boffin’in yerine kariyerinde Schalke ve Beşiktaş gibi takımlar bulunan Volkan Ünlü’ye eldivenleri teslim etmişti. Gurbetçi file bekçisi lider Graafschap’tan 3 gol yedi ve şansını iyi kullanamamış oldu. Emmen'de Siekman cezasını tamamlarken, Wakker (8 maç, 1 gol) ve Van der Ven (10 maç) sakat. Maastricht kalesinde sorun yaşasa da son 13 maçta forma giyen ve 11 gol atan Gomez önderliğinde kazanırlar.

        118 FC EİNDHOVEN-OSS 1 1.80

        FC Eindhoven son haftalarda aldığı sürpriz sonuçlar ile alt sıralardan uzaklaşmaya başladı. Özellikle Go Ahead önünde biraz da rakibin basit hatalarından yararlanarak kazanmaları sürprizdi. Bu maçta sakatlıkları bulunan Jean (6 maç, 1 gol), Rossen (10 maç) ve Prince (6 maç) forma giyemeyecek. Oss’ta kaos var. 8 haftadır kazanamıyorlar. Çıkışının uzun süreli olmayacağını düşünsem de FC Eindhoven bu maçı da kazanır.

        119 HAARLEM-CAMBUUR 2 1.35

        Haarlem'de ekonomik kriz sürüyor. 10 Aralık'a kadar ödemek zorunda oldukları 300 bin Euro’yu toparlayamadılar. 80 bin Euro ödeme yaparak süreyi 1 hafta daha uzattılar. Oyuncuların lisans paraları ve maaşlarıyla kulüp çalışanlarının ücretlerini ödemek için 220 bin euro daha bulmak zorundalar. Bu kadar sorun arasında İntosh (21 maç, 1 gol) ve Akerboom’un (16 maç) da cezalı olması sıkıntıları artırıyor. Cambuur'un tek eksiği Oğuzhan (18 maç, 5 gol). Konuk takım futbol dışı olaylarla meşgul olan rakibini devirir.

        120 HELMOND-VEENDAM 0 VEYA 2 1.47

        Son haftalarda galibiyeti unutan Helmond, 3 haftadır kazanamıyor. Brito (21 maç, 5 gol) ve Voskamp (19 maç-13 gol) cezalı, Sjoerd (3 maç) de sakat oldukları için forma giyemeyecekler. Veendam'de Laan’ın (11 maç, 1 gol) cezası sürüyor. Son 6 maçın 5’inde puan almayı başaran Veendam, sıkıntılı bir süreçten geçen Helmond’a da kaybetmez.

        121 ROOSENDAAL-DORDRECHT 0 VEYA 2 1.23

        Oss deplasmanında önemli bir galibiyet alan Roosendaal'da son haftalarda kıpırdanma var. Ancak başarılı sonuçları daha çok deplasmanda alıyorlar. Son 5 dış saha maçında kaybetmediler. Ancak evlerindeki 5 maçta 1’er galibiyet ve beraberlikle 3 yenilgi aldılar. Dordrecht son iki maçını kazanarak havaya girdi. Ev sahibinde Zimmerman (20 maç, 1 gol), konuk takımda ise Verhoek (18 maç, 5 gol) cezalı. Dordrecht kaybetmez.

        ERTAN SÜZGÜN’ÜN CUMA KUPONU

        114 AGOVV-F.Sittard 1 1.50

        117 Emmen-Maastricht 2 1.90

        118 FC Eindhoven-Oss 1 1.80

        119 Haarlem-Cambuur 2 1.35

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ