Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Altınova Stadı'nda ambulans yok, Futbolda skandal görüntü ambulans yok, Altınova Stadı'nda ambulans skandalı, Sakatlanan oyuncuyu sivil araçla hastaneye kaldırıldı, altınova belediyespor oyuncusu Rıza Burak Kahrıman hastaneye kaldırıldı - Futbol Haberleri

        Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’ta 4’üncü hafta müsabakasında Altınova Belediyespor ile Elmasbahçeler, pazar günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 51’inci dakikasında Altınova Belediyespor’un orta saha oyuncusu Rıza Burak Kahrıman, rakibiyle çıktığı hava topunda kolunun üzerine düştü. Acılar içerisinde yerde kalan futbolcunun ilk yapılan müdahalede kolunun çıktığı anlaşıldı.

        Stadyumun hemen yanında bekletilen ambulans ise saha içerisine bir türlü gelmedi. Şoförü, aracın başında olmayan ambulansın sahanın içine getirilememesine 2 takımın oyuncuları ve taraftarlar, tepki gösterdi.

        Bu yüzden çağrılan sivil bir araç, stadın orta sahasına kadar getirildi. Sedyeye konulan genç futbolcu, takım arkadaşlarının yardımıyla sivil araca konularak hastaneye götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ