Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim açıklama, Fatih Terim Milli Takım, Fatih Terim Çek Cumhuriyeti, Türkiye Çek Cumhuriyeti - Futbol Haberleri

        HTSPOR / Atilla TÜRKER

        A Milli Takım’ın teknik direktörü Fatih Terim, birçok soyunma odası atmosferi yaşadı ancak Çek mağlubiyeti sonrası ortam biraz farklıydı... Fatih Terim daha soyunma odasına gelmeden önce oyuncular aralarında özeleştiri yapmaya başlamıştı. Arda ve Gökhan Gönül’ün başını çektiği isimler yapılan yanlışları sıralarken, şanssızlığa da isyan ediyordu. Terim odaya girdiğinde, “Bu oyunun hakkı bu olmamalıydı” diyerek adeta isyan eden futbolcular neredeyse hırstan ağlama noktasına gelmişti. Öğrencilerinin yaşadığı yıkımın boyutlarını gören Fatih Terim’in siniri yatıştı ve teselliye başladı. “Ortada bitmiş bir şey yok. Biz ne badireler atlattık. Kaldırın başınızı” diyen Terim, Letonya maçı için galibiyet istedi: “Bir başlangıç yapmalı, herkese Türkiye’nin gücünü göstermeliyiz. Letonya milat olsun. Arkası gelir. Yeter ki siz her zaman ilk yarıdaki gibi oynayın. Ben kaybetseniz de arkanızda olurum.”

        ‘DERS’ VAKTİ

        Bu arada İmparator, gece uçakta ve dün sabah kahvaltıdan sonra mücadelenin CD’sini tekrar tekrar izledi. Savunma hatalarından rahatsız olan Terim’in, Mehmet Topal’ı ortaya çekip, Adem Ersan Gülüm’ü stoperde oynatabileceği bildirildi.

        ÇEKLER'E FORMA YOK

        Çekler’in ilk golünü atan Beşiktaşlı Tomas Sivok, maç sonu Arda Turan ile formasını değiştirdi. Ancak diğer Çek futbolcular ise bu isteklerine ulaşamadı. Milli Takım’ın soyunma odasına formalarını yollayan Çek oyuncular, “Türk futbolcular formalarını değiştirmek istemiyorlar” yanıtı ile karşılaştı. Bu arada Çekler, koridorda hiç sevinmedi ve kutlamayı soyunma odasına sakladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ