Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Semih Şentürk Başakşehir, Göksel Gümüşdağ Başakşehir - Rams Başakşehir Haberleri

        Gümüşdağ, Beşiktaş Kulübü'nün iç sahadaki bazı maçlarında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı kullanma isteğiyle ilgili, "Statla alakalı henüz Fikret Bey ile görüşmedik. Görüşme yapıldıktan sonra bir şey konuşsak daha doğru olur. Ancak şunu söyleyebilirim, bizim stadımız iki takıma ev sahipliği yapmaya elverişli değil" ifadelerini kullandı.

        AKHİSAR GALİBİYETİ

        Göksel Gümüşdağ, ilk 4 haftada aldıkları beraberliklerden sonra 4-0'lık Akhisar Belediyespor galibiyetinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Dört hafta süren beraberlik serisinden dolayı galibiyete ihtiyacımız vardı. Akhisar Belediyespor karşısında o galibiyeti aldığımız için çok mutlu olduk. Çünkü 4 haftadır süren beraberlik bizi biraz demoralize ediyordu. Akhisar Belediyespor bu ligin lider takımıydı. Özellikle onlardan 3 puan almak bizleri memnun etti. Önümüzdeki maçlarda iyi neticeler almaya devam etmek istiyoruz. İnşallah ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."

        "SEZONU BAŞAKŞEHİR'E YAKIŞIR BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

        İstanbul Başakşehir'in yeni bir yapılanma içinde olduğuna değinen Göksel Gümüşdağ, sezonu kendilerine yakışır iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

        İstanbul Başakşehir'in gösterdiği performansın iyi olduğunu söyleyen başkan Gümüşdağ, "Hocamız, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söylüyor. Sezon öncesi kampına dahil etmediğimiz, sonradan transfer olan önemli oyuncularımız var. Onlar da fiziksel olarak yeni yeni forma giriyor. Takım olarak ilerleyen haftalarda fizik ve kondisyon olarak daha hazır olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        Yönetim, teknik kadro ve takım olarak yeni oldukları için zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan lacivert-turunculu kulübün başkanı, şöyle devam etti:

        "Bu yıl 13 transfer yaptık. Bu transferlerin takımla adaptasyonu biraz zaman alacak. İlk 11'de en az 8 veya 9 oyuncumuz yeni. Önümüzdeki haftalarda takım olabilmeyi daha çok sağladığımızda her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Yeni bir takım, yeni stat ve yeni bir yönetim var. Bunun için de biraz zamana ihtiyacımız olacak. Ama hocamız da bizler de deneyimliyiz. Uzun yıllar Türk futboluna hizmet ettik. Dolayısıyla önemli neticeler alacağımızı, bu sene kalıcı olmak ve sezonu İstanbul Başakşehir'e yakışır bir yerde bitirmek istiyoruz."

        "SEMİH, HEPİMİZİN BİLDİĞİ SEMİH"

        Göksel Gümüşdağ, Akhisar Belediyespor karşısında hat-trick yapan Semih Şentürk'ün performansını değerlendirdi.

        Deneyimli oyuncunun İstanbul Başakşehir'de oldukça mutlu olduğunu belirten Gümüşdağ, şunları aktardı:

        "Hocamız, önceki haftalarda Semih'e olumlu bakıyordu. Ama bu hafta demek ki analizler ve antrenman performansları onun daha iyi olduğunu göstermiş ki şans verdi. Türkiye'de Semih Şentürk gibi 2-3 santrfor sayabiliriz. O da burada bir aile ortamı buldu. Oldukça mutlu. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte daha fazla gol atacağına inanıyorum. Semih, hepimizin bildiği Semih... Oyuncumuzun ses getirecek bir yıl geçireceğini düşünüyorum."

        "TÜRK HALKI VE BİZLER, MİLLİ TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ"

        Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını da yürüten Göksel Gümüşdağ, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda yapacağı Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında ay-yıldızlıların yanında olduklarını söyledi.

        Gümüşdağ, teknik direktör Fatih Terim'e, Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası'na götüreceği konusunda güvendiğini anlatarak, "Tüm Türk halkı ve bizler, milli takımımızın yanındayız. Onların başarılı olmasını istiyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla. İnşallah Fatih hoca ve oyuncular da galibiyetlerle umudumuzu artırırlar ve Türkiye de önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nın içinde olur. Türk Milli Takımı'na ve Fatih hocaya başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Milli takım arasından sonra 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin centilmence geçmesini dilediğini vurgulayan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ, "Türkiye Futbol Federasyonu, Süleyman Seba'nın duruşunu, centilmenliğini, sporseverliğini, kardeşliğini ve dostluğunu bu yıla yansıtalım diye bu sezona 'Süleyman Seba Sezonu' adını vermişti. Biz de bütün kulüpler olarak bunu destekledik. Önümüzdeki derbi maçın en iyi şekilde, fair-play ve centilmenliğe yakışır şekilde geçeceğine inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ