Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona, Messi, Neymar, Messi Neymar, Barcelona Messi, Messi açıklamalar, - Futbol Haberleri

        İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Messi, Neymar ile oynamanın kendisi için büyük bir zevk olduğunu belirterek, "Birlikte ikinci sezonumuzu geçiriyoruz, artık birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Barcelona'da omzunuzu dayayabileceğiniz kaliteli oyuncularla oynama şansına sahip oluyorsunuz ve Neymar da onlardan biri. Sahip olduğu kalite ve potansiyelle önümüzdeki yıllarda Altın Top ödülünü kazanacağından şüphem yok" ifadelerini kullandı.

        Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile aralarında bir rekabet olmadığını tekrarlayan 27 yaşındaki futbolcu, "Defalarca söylediğim gibi Cristiano ile rekabet içerisinde değilim. Sadece oyunumu oynayıp işimi yapıyorum ve kimseyle rekabet etmekle ilgilenmiyorum. Kişisel başarılardan ziyade harika bir yıl geçirerek takımımın hedeflerine ulaşması beni mutlu eder" değerlendirmesinde bulundu.

        Teknik direktör Luis Enrique'nin bu sezon sahada kendisine özgürlük tanıdığını kaydeden Messi, bu sayede maç içinde geriden top çıkararak takım arkadaşlarına daha fazla pozisyon üretebildiğini de sözlerine ekledi.

        2009-2013 yıllarında üst üste 4 kez Altın Top ödülüne layık görülen Messi, bu sezon forma giydiği 8 maçta 6 gol ve 8 asist üretti. Geçen sene yakaladığı asist sayısının yarısına henüz sezon başında ulaşan Arjantinli futbolcu, Brezilyalı Neymar'ın attığı 7 golün 4'ünün mimarı oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ