Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Arda Turan, Atletico Madrid, Diego Simeone, Arda Turan Atletico Madrid, Arda Turan Juventus, Simeone Arda, - Futbol Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, "Arda özel bir futbolcu. Çok akıllı ve her şeyi değiştirdi. Serbest oynadığı zaman belki biraz sahada kaybolmuş gibi gözüküyor ama sabit bir pozisyonda oynadığında olağanüstü. Çünkü taktik yeteneği çok yüksek. Kanattaki futbolcuların hücuma dahil olmaları için mükemmel bir zaman yaratıyor" dedi.

        Simeone ayrıca, Juventus'un, Real Madrid ve Barcelona düzeyinde, çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Büyük takıma karşı kazandık. Oldukça kapalı bir maç oldu. Büyük olasılıkla küçük detaylar, sonucu belirledi" değerlendirmesini yaptı.

        Öte yandan, İspanyol gazeteleri de internet sayfalarında Arda Turan'ı ön plana çıkararak, "Arda, zamanında geldi. Golü, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico'ya nefes aldırdı", "Arda, Juventus'u insanileştirdi ve Atletico'yu ateşledi", "Buffon, Arda Turan karşısında aksadı", "Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico'ya hayat verdi" ifadelerini kullandı.

        Arda Turan ise maç sonrasında gazetecilerin yoğun talebine karşın açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ