Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ahmet nur çebi, beşiktaş, ahmet nur çebi beşiktaş, ahmet nur çebi açıklamalar, - Beşiktaş Haberleri

        Çebi, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği röportajda oyuncular hakkında düşüncelerini paylaştı ve takımın hedefleri hakkında bilgiler verdi. Ahmet Nur Çebi, daha önce vizyon olarak koydukları kurumsallaşmayı hedef alarak, iletişimin, sevginin, saygının bol olduğu ve başarıya inanmış bir futbol şubesi olmayı gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

        "Bu prensipleri yerleştirmeye çalışıyoruz. Ekip çalışması olması gerektiğini işlemeye çalışıyoruz. Altyapıda futbolcu yetiştiren, BJK değerlerini nerde futbol oynarsa oynasın, hep aklında ve tarzında yaşatacak sporcular ve bunların kulübe maddi katkı sağlamasını hedef koyduk. Üst üste şampiyonluk yaşamak da en önemli hedefimiz. Bir futbolcunun Beşiktaş forması giyebilmesi için, formasına sahip çıkan, kulübüne açık, tutkulu, camiasını utandırmayacak, taraftarımızın ‘benim futbolcum’ derken gururlandığı, ağırbaşlı, sosyal kişiliği kuvvetli olması gerekmektedir.

        Futbolcularımız kendilerinden emin, özgüvenleri yükselmiş, hedefe kitlenmişler, istekli ve kararlılar. Taraftarlarımızın da, kongre üyeliğine, yöneticiliğe katkı vererek sahiplenmelerini, fedakarlık yapmalarını ve gurur duymalarını, iyi günde de, kötü günde de kulüplerine sahip çıkmalarını arzu ederim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ