Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic, Beşiktaş, Bilic Beşiktaş, Beşiktaş Tottenham, Tottenham, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Sezona iyi başlamasına rağmen kendi evinde üst üste 3 beraberlik alan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic takımdaki sorunu tesbit etti. Oyuncuların Olimpiyat Stadı'nın zeminiyle ilgili şikayetlerine hak veren ancak bunun mazeret olarak görülmemesini isteyen Hırvat hoca, Eskişehir maçının analizini yaptı. Maçın tekrarını oyuncularına izleten ve görüntüler üzerinden ikazlarda bulunan Bilic, “Savunma ile hücumun arası çok açık kalıyor. Bloklar arası bağlantıyı sağlayamıyoruz. Rakibimiz zaman zaman bize karşı 3’e 2 hücum şansı bulabiliyor. Geriye yardım yok. Hücumda top kaybı önemli değil ama özellikle orta sahada kayıp olunca kalemizde tehlikeli yaşıyoruz. Hatta telafisi olmuyor” dedi.

        "TOTTENHAM AFFETMEZ"

        Tottenham'ın etkili bir takım olduğunu ifade eden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Eskişehir maçındaki hataları Tottenham affetmez. Bu hataları aşmamız gerekiyor. Önümüzde çok doğru bir örnek var. Arsenal maçı... Arsenal'e karşı neden iyi oynadık? O dönem iki maçta da rakibe boş alan bırakmadık. Elendik ama herkes bizi alkışladı. Ben, Arsenal'e karşı oynayan takımı arıyorum. Bunu geri getirmek sizin elinizde. Bu özelliğiniz son maçlarda kayboldu. İpler sizin elinizde. Avrupa maçları herkes için bir podyum. Herkes kendini göstermeli” yorumunu yaptı.

        LONDRA SEFERİ BUGÜN

        UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın akşam Tottenham ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sabah özel uçakla Londra'ya gidecek. Kafilede takımın yanısıra yöneticiler ve misafirleri de bulunacak. Siyah-Beyazlılar maç öncesi son çalışmasını, müsabakanın oynanacağı White Hart Lane Stadı'nda yapacak. Teknik direktör Bilic de antrenman öncesi 20.30'da bir basın toplantısı gerçekleştirecek.

        PEKTEMEK TAKIMA KATILDI

        Tottenham hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a Mustafa Pektemek morali... Siyah-Beyazlılar dün 1.5 saatlik antrenman yaparken, bir süredir bireysel çalışmalar gerçekleştiren Mustafa Pektemek de takımla çalışmalara başladı.

        ATİBA VE VELİ'YE UYARI

        Kartal'da orta sahanın iki dinamosu Atiba ile Veli'nin son haftalarda düşen performansları hem yönetimi hem de teknik ekibi tedirgin ediyor. Birçok yönetici, “Takımın en önemli iki ismi kötü olunca orta sahamız yol geçen hanına dönüyor. Hiç pas hatası yapmayan bu oyuncular bile olmadık hatalar yapıyor. Bir an önce kendilerine çeki düzen vermeliler. Gerekirse Necip oraya çekilebilir” derken, teknik direktör Slaven Bilic'in de iki yıldızla özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.

        "ROTASYON ŞART"

        Beşiktaş'ta takımın aldığı sonuçlar, yönetimde de eleştirileri beraberinde getirdi. Yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, takımda değişikliklerin yapılmasını isterken, “Bazı oyuncuların üstüne çok yük biniyor. Rotasyon şart. Kenarda Kerim, Uğur ve Cenk gibi oyuncular bekliyor. Hoca buna göre düzenleme yapmalı” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ