Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Moussa Sow, Moussa Sow Fenerbahçe, Fenerbahçe, Fenerbahçe taraftarları, Moussa Sow açıklamalar, - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon formaları hakkındaki düşüncelerini FB TV'ye anlatan Moussa Sow, Fenerbahçeli taraftarlara çağrıda bulundu. Yeni sezon formaları arasında en çok beyaz rengin kendisine yakıştığını belirten Sow, "Kendi adıma söylersem, formaya baktığımda, oyuncuların üzerine çok iyi oturan ve oyunculara göre çok şık bir şekilde hazırlanmış bir forma görüyorum. Beyaz rengin benim üzerimde çok güzel durduğunu düşünüyorum. O yüzden bu formayı giymek bana keyif veriyor" diye konuştu.

        "BİZ GERÇEKTEN BİR AİLEYİZ"

        Bu sene Fenerbahçe'nin formasının üzerinde sponsorluk reklamı olmadığını vurgulayan Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu, "Ben dışarı çıktığımda bu yıl birçok insanın üzerinde bu formaları görüyorum. Bu formaları giyip öyle sokağa çıkıyorlar. Tabii ki böyle güzel formalarla taraftarlarımızı dışarıda görmek, onların bu formaları alıp dışarı çıktığını, formalarıyla dolaştığını görmek bana da mutluluk veriyor. Onlardan, bu formaları almaya devam etmelerini rica ediyorum. Umarım aynı şekilde devam ederler. Çünkü çok güzel formalarımız var bu sene. Ben onları gördüğümde, onların formalarıyla stada geldiklerini gördüğümde kişisel olarak büyük zevk alıyorum. Onların üzerinde o formayı gördüğümde sahada gerçekten şunu hissediyorum; biz gerçekten bir aileyiz. Taraftarlarımızın forma almasının ve almaya devam etmesinin gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu denli önemli bir senede olmamızın bu işte önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum. Ama bence Fenerbahçe taraftarları Türkiye'de bu konuda bir numaralar" ifadelerini kullandı.

        "TARAFTARLARIMIZ BİZE İTİCİ GÜÇ OLUYORLAR"

        Sarı-lacivertli taraftarların maçlardaki destekleri hakkında düşüncelerini aktaran Moussa Sow, "Taraftarlarımız ilk dakikadan son dakikaya bize itici güç oluyorlar. Her zaman arkamızdalar ve bizi destekliyorlar, maçı kazanmamız için bizim yanımızdalar ve maçı kazanmamızı çok istiyorlar. Her zaman için, bizim, elimizden gelenin en iyisini yapmamızı bekliyorlar. Bu yüzden biz futbolcular olarak da onları mutlu edebilmek için, onların desteğine layık olabilmek için, en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. İşimizi yapmamızı bekliyorlar ve biz de sahada onu yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        "TARAFTARLARA İHTİYAÇ DUYUYORUZ"

        Fenerbahçeli taraftarlara her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getiren Sow, "Bir oyuncu olarak şunu söylemek gerekiyor; biz sahada oynayan oyuncular olarak taraftarlara ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarların bizim itici gücümüz olmasına ihtiyaç duyuyoruz. Onların arkamızda olmasına ihtiyaç duyuyoruz. Bazı anlar oluyor sahada istediklerimizi gerçekleştiremiyoruz ve o anlarda o taraftarların bizimle olup, bizi itmelerine ihtiyaç duyuyoruz. Sezon başından beri karşımızda gördüğümüz tüm rakipler gerçekten son derece kapalı bir savunma anlayışıyla oynayan ve bizi bekleyerek oynayan takımlardı. Bizim için zorlu bir sezon olacak. Hiçbir şekilde kolay bir sezon olacağını düşünmüyorum. Fakat biz büyük bir takımız, bizim adımız Fenerbahçe. Maçların zorluğu ne olursa olsun, çok zor maçlar da karşımızda olsa, biz bu maçları kazanmak zorundayız" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ