Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Arsenal maçı için Londra'ya gitti - Galatasaray Haberleri

        Şampiyonlar Ligi karşılaşması için takımı ile birlikte Londra'ya giden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Atatürk Havalimanı'nda başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu söylemişti.

        Takım uçağı öğleden sonra Londra'ya ulaştı. Luton Havaalanı'nda basın mensuplarına bir kez daha açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, Cemal Özgörkey'in aday olması ve başkanlığı kazanması için çalışacağını İstanbul'dan sonra Londra'da da dile getirdi.

        Öte yandan Londra'ya ulaşan Sarı-Kırmızılı kafile için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Galatasaray'ı getiren uçağın iniş yapacağı alan son dakikaya kadar gizli tutulurken, alanda İngiliz polisi kuş uçurtmadı. Kafileyi karşılayan bir kaç taraftar Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakmaması için adeta yalvardı.

        Aysal'ın etrafını saran taraftarlar göreve devam etmesi için ricada bulundular.

        Bu arada Başkan ile birlikte Londra'ya giden eşi Fani Aysal'a da sarı-kırmızılılar ilgi gösterdi. Aysal ailesi ile fotoğraf çektiren taraftarların yanı sıra Londra Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Metin Arslan, Fani Aysal'a çiçek verdi.

        YOLCULUK ÖNCESİ AYSAL'DAN AÇIKLAMA

        Yolculuk öncesi gazetecilere açıklamada bulunan ve takımla birlikte Londra'ya giden Aysal, "Londra'dan çok güzel haberlerle döneceğiz. Takımımız bu konuda son derece kararlı. Gördüğünüz gibi ben de onlarla beraber gidiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne alışmış bir Galatasaray var. Yarın sahada çok iyi bir Galatasaray göreceğimize eminim. Bundan en ufak bir endişem yok. İnşallah sizleri bu konuda yanıltmayacağız" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ