Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Uğur Demirok, Uğur Demirok Akhisar, Uğur Demirok Fenerbahçe, Fenerbahçe transfer, - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de sezon başında yönetimden sadece bir transfer isteyen İsmail Kartal'ın bu isteği gerçekleşmemişti. Kartal'ın stoper bölgesine transfer istediği öğrenilirken, yönetime verdiği listede adı bulunan Uğur Demirok için Akhisar'ın istediği rakam sarı-lacivertli yönetimin geri adım atmasına sebep olmuştu.

        Egemen Korkmaz'ın sakatlığı, Bruno Alves'in formsuzluğu ve Serdar Kesimal'ı ise kadroda düşünmediği için yönetimden stoper isteyen İsmail Kartal, Sivassporlu Ümit Kurt veya Akhisarlı Uğur Demirok'tan birisinin alınmasını talep etmişti.

        Fenerbahçe'nin stoper bölgesinde sıkıntılarının olduğu Akhisar maçında bir kez daha ortaya çıkarken, özellikle bireysel hatalar İsmail Kartal'ı çılgına çevirdi. Kendi defansını bu mücadelede hiç beğenmeyen Kartal, daha önce yönetime aldıramadığı Akhisarlı Uğur Demirok'a ise hayran kaldı.

        Uğur'un soğukkanlılığı, pozisyon alması ve yerinde müdahalelerine tam not veren Kartal'ın yönetimden milli futbolcunun devre arasında transfer edilmesini bir kez daha isteyeceği öğrenildi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ