Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Adnan Polat, Adnan Polat Galatasaray, Galatasaray, Galatasaray seçim, Adnan Polat açıklamalar, Adnan Polat İnan Kıraç, - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, SKY 360’ta yayınlanan Telegol programına katıldı ve gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Ünal Aysal yönetimini yerden yere vuran Polat, Sarı-Kırmızılı camianın en etkili isimlerinden olan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç’a sert sözlerle yüklendi. Kıraç’ı 2011’de düzenlenen Kongre’de kendisine karşı ‘entrika’ kurmakla suçlayan Polat, “İnan Kıraç’ın beni başkanlıktan devirmek için mücadele ettiğine inanıyorum. Benimle alıp veremediği ne bilmiyorum. Belki Eğitim Vakfı’nın menfaatlerine karşı bir hareket yapmışımdır” ifadelerini kullandı. Ünal Aysal’ın istifasından sonra şu ana kadar sadece Alp Yalman’ın talip olduğu G.Saray Başkanlığı için İnan Kıraç’a seslenen Polat, “İnan Kıraç çok biliyorsa gelsin kendisi başkan olsun. Aslında Galatasaraylılar, İnan Kıraç’ı neden dinlerler onu da bilmiyorum. Çok zengin diye herhalde” şeklinde konuştu.

        "DENİZ KURUDU AYSAL GİDİYOR"

        Ünal Aysal’a da yüklenen Adnan Polat şu ifadeleri kullandı: “Ünal Aysal zaten bırakıp gitmek istiyordu. Bıraktığımız miras bitti. Deniz kurudu, Aysal gidiyor. Eleştirilerden rahatsız olduğunu söylemiş. Bana yapılan eleştirilere baktığınızda ona söylenenler devede kulak!”

        POLAT’TAN KISA KISA

        * Benim gönderildiğim 2011 kongresi Galatasaray tarihinde kara lekedir.

        * O gün beni protesto edip el kaldıranlar, benimle karşılaştıklarında "Allah bizim belamızı versin" diyorlar. Genç Galatasaraylılar'ı kandırdılar.

        * Yaşadığımız şampiyonlukların içinde en onurlu netice, 2010-11 sezonunda aldığımız sekizinciliktir.

        * Hiç vergi ödememişler. Ödeyenler de isyan ediyorlar haklı olarak.

        * Sermaye artırımını yanlış buluyorum. Birçok küçük yatırımcı bu şekilde mağdur edildi.

        * Ünal Aysal, 3 buçuk yıldır Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu alamadı. Böyle Galatasaray başkanı olur mu?

        *Stada çivi çakmadılar. TT Arena halâ inşaat halinde. Bu şekilde de yeni yönetime teslim edecekler. Stadın çatısını yapmamak için bahane arıyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ