Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Jose Sosa, Jose Sosa Beşiktaş, Jose Sosa ilk 11, Jose Sosa Tottenham, Beşiktaş Tottenham, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Eskişehir maçının moral bozukluğunu atmaya çalışan Beşiktaş’ta rota artık Tottenham... Siyah beyazlılar, Londra deplasmanı için hazırlıklarına başlarken teknik direktör Slaven Bilic de son haftalardaki performans düşüklüğüne çare arıyor.

        Hırvat hocanın Tottenham karşısındaki ilk adımı Jose Sosa’yı ilk 11’e almak olacak. Hem takımın topa olan hakimiyetini hem de ön bölgedeki üretkenliği artırmak isteyen Bilic, Oğuzhan-Sosa ikilisini aynı anda kullanmanın hesaplarını yapıyor. Bu plan ‘son karar’ olarak hayata geçerse, son haftalardaki performansı teknik ekip tarafından beğenilmeyen Veli Kavlak kulübeye çekilecek. Oğuzhan, orta alanda biraz geriye çekilerek Atiba’yla birlikte görev yaparken Sosa da ‘10 numara’ pozisyonunda yer alacak. Teknik direktör Bilic’in bu plandan vazgeçmesi halinde ise Sosa’nın Oğuzhan’ın yerine 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ