Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Bilal Kısa, Akhisar Belediyespor, Bilal Akhisar, Bilal Kısa Beşiktaş, Beşiktaş, - Beşiktaş Haberleri

        Geçtiğimiz sezon Beşiktaş teklif aldığını söyleyen Bilal, "Geçen yıl Beşiktaş’tan teklif aldım. Ama bu transfere dönüşmedi. Diğer takımlardan da oldu ama en ciddi teklif Beşiktaş’tan geldi" dedi...

        İşte Bilal Kısa'nın açıklamaları...

        "TEKNİK ALLAH VERGİSİ"

        "Hamza hocanın üzerimde çok büyük emeği olduğunu düşünüyorum, bana çok büyük katkı sağladı. Benim bundan önce de tekniğim aynıydı. Teknik, yetenek Allah vergisi, bu hiçbir zaman değişmiyor, sen sadece oyununa ilave ediyorsun. Ankaraspor’da Hamza hocayla kısa bir dönemimiz geçmişti, Akhisar’a geldikten sonra da hem takım olarak hem benim de uyum sağlamamla, çabalayarak, 30 yaşında koşmaya başlayarak bunu da asistlerle, gollerle süsleyerek bir anda 2-3 yıldır gündeme gelmeye başladık. Biraz geç yakaladım ama futbol dönemimin sonuna kadar devam ettirmek istiyorum.

        Bu sezon başı büyük tekliflerden teklifler geldi. Bir kota koymadım ama A Milli Takım’a da seçildiğimde yaşlı oyuncu gibi tepkiler oldu. Avrupa’ya baktığımızda 37-38 yaşına kadar üst düzey oynayan futbolcular var. Vücudum el verdiği sürece devam etmek istiyorum."

        "BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIM"

        "Geçen yıl Beşiktaş’tan teklif aldım. Ama bu transfere dönüşmedi. Diğer takımlardan da oldu ama en ciddi teklif Beşiktaş’tan geldi. Şu an 1 yıl daha sözleşmem var, ama Akhisar’la uzatmak istiyoruz. Akhisar’ın bende emeği çok fazla… Şu an kaptanlığa da geldim. Uzun yıllar oynamak istiyorum, ama takıma para kazandıracak büyük transferler olursa ‘Hayır’ demem kulübün menfaatleri açısından…"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ