Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği'nin genç golcüsü Berat Tosun, "Hedefim kalıcı olmak" dedi - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği'nin genç golcüsü Berat Tosun, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı ikinci maçında gol atmanın mutluluğunu yaşıyor.

        1994 doğumlu futbolcu, ligde geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor maçıyla birlikte Süper Lig'de ilk kez forma giydiğini hatırlatarak, "Maça çıkarken çok heyecanlandım. Oyunda kaldığım süre içinde elimden geleni yaptım. Ligde forma giydiğim ilk maçı kazandığımız izin ayrıca mutlu oldum" dedi.

        Balıkesirspor maçında da antrenörünün kendisine güvenerek ilk 11'de şans verdiğini vurgulayan Berat Tosun, "Hocalarımın bana olan güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutlu ve gururluyum. Bu maçta da ilk karşılaşmamda yaşadığım heyecanı yaşadım diyebilirim. Forma giydiğim 81 dakika boyunca yapabileceğimin en iyisini yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra da aynı performansı sergilemeye çalışacağım" diye konuştu.

        KALICI OLMAK İSTİYOR

        Berat Tosun, attığı gollerin kendisini şımartmayacağını ve henüz yolun başında olduğunu bilerek hareket edeceğini söyledi.

        "İlk hedefim Gençlerbirliği'nde kalıcı olmak" diyen genç oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Futbola Gençlerbirliği altyapısında başladım. Gençlerbirliği benim yuvam ve bendeki yeri çok başka. A takıma yükselmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için her gün daha çok çalışacağım. Öncelikli hedefim, hocalarımı kendimi kanıtlayarak daha çok forma şansı bulmak ve Gençlerbirliği'nde kalıcı olmak. Her futbolcu gibi benim de hayallerim var. Üç büyük kulüpte forma giymeyi ben de isterim. Sonrasında ise Avrupa'ya gitmeyi hayal ediyorum. İngiltere ve İspanya liglerini çok seviyor ve yakından takip ediyorum. Umuyorum bu hayalime kavuşabilirim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ