Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe haber, Galatasaray haber, Beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        MANCİNİ'YE PSG KANCASI
        Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra adı Portekiz Milli Takımı ve Napoli ile anılan Roberto Mancini'ye bu kez de PSG'nin talip olduğu iddia edildi. Fransız ekibinde kötü sonuçlar nedeniyle Laurent Blanc'ın koltuğunun sallantıda olduğu ve Mancini'nin bu göreve getirilebileceği vurgulandı.
        (Fotomaç)

        2

        BROZOVİC YENİ GÖZDE
        İngiliz Sunday People gazetesi Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen Marcelo Brozovic'i, vatandaşı Bilic'in istediğini yazdı. Gazete Beşiktaş dışında Chelsea, M.City, M.United, Tottenham ve Liverpool'un da 21 yaşındaki oyuncuyu takip ettiğini belirtti.
        (Fotomaç)

        3

        CAMPBELL PİŞMAN
        "Arsenal'de bu sezon forma giyeceğim" diyerek Galatasaray'ı geri çeviren Joel Campbell'ın hayalleri suya düştü. Londra ekibinde forma giyebilmek için sarı-kırmızılı takımın ısrarlı teklifini kabul etmeyen Kosta Rikalı forvet, Arsenal'de sadece 180 dakika şans bulabildi. Campbell şimdi devre arasında ayrılmayı planlıyor.
        (Fotomaç)

        4

        UEFA'DAN CEZA GELEBİLİR
        Geçen sezon UEFA'dan 200 bin Euro para cezası alan Galatasaray'da yeni bir tehlike kapıda... UEFA'nın yürürlüğe koyduğu Finansal Fair Play kriterlerine geçtiğimiz sezon takılan Galatasaray, bu sezon kasasına 25 milyon euro koymazsa ve bütçesini dengeleyemezse sert yaptırımlarla karşı karşıya gelecek. Başkanlığa aday çıkmamasının sebebi olarak seçilen başkanın Mayıs ayına kadar 80 milyon dolar ödeme zorunluluğu olduğu gösteriliyor.
        (Goal)

        5

        OLAY İDDİA!
        Akhisar Belediyespor karşısında sonradan oyuna giren Emmanuel Emenike ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında yorumculuk yapan Sinan Engin, Emmanuel Emenike'nin Akhisar Belediyespor maçına yedek başlamasıyla ilgili, "Aldığım bilgiye göre Emenike'yi Aziz Yıldırım oynatmamış" ifadelerini kullandı.

        6

        ARANIYOR!
        Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen Diego Ribas, ilk 4 haftada kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, geride kalan 4 haftada kaleye 8 şut çekerken bunların sadece 1'i kaleyi buldu. Diego ilk 4 haftada arkadaşlarına gol pası da veremedi.
        (Fotomaç)

        7

        EFSANE DÖNÜYOR
        Trabzonspor'un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçta Fatih Tekke'nin protokol tribününde yer alması kafaları karıştırdı. Tekke ile Hacıosmanoğlu'nun arasının düzeldiği ve Tekke'nin Halilhodzic'e yardımcı olarak sportif direktör göreviyle göreve gelmesinin yeniden gündeme geldiği bildirildi.
        (Fotospor)

        8

        EMENİKE'Yİ KAÇAMAK MI YAKTI?
        Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin 1 Eylül'de milli takım kampına katılmak için İstanbul'dan ayrılmasına rağmen Nijerya'ya 4 Eylül'de giderek milli takım kampına katıldığı ortaya çıktı. Nijeryalı oyuncunun Londra'da 3 günlük kaçamak yaptığı ve daha sonrada Lagos'taki milli takım kampına katıldığı bildirildi. Emenike'ye İsmail Kartal'ın ilk tepkiyi gösterdiği bildirilirken, yönetimin de Nijeryalı yıldız için radikal kararlar alması bekleniyor.
        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ