Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Geri dönüşlerin takımı Kasımpaşa - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada oynadığı maçların hepsinde skor olarak geriye düşmesine rağmen puan çıkarmayı başardı.

        Ligde 1 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan lacivert-beyazlılar, ilk 4 haftada adeta geri dönüşlerin takımı oldu. Oynadığı bütün maçlarda geriye düşen Kasımpaşa, 6 puan topladı.

        Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşan Kasımpaşa, 35. dakikada Perbet'in golüyle geriye düştü. Adem Büyük'ün 44. dakikada kaydettiği golle beraberliği yakalayan lacivert-beyazlılar, sahadan bir puanla ayrıldı.

        MERSİN MAÇINDA 2-0'DAN GELİNDİ

        Stadının bakımda olması nedeniyle ligin 2. haftasında Mersin İdmanyurdu maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayan Kasımpaşa, bu karşılaşmada da önemli bir geri dönüşe imza attı.

        Karşılaşmanın ilk yarısında vasat bir oyun ortaya koyan İstanbul temsilcisi, soyunma odasına Tita'nın golleriyle 2-0 geride gitti. İkinci yarıda bambaşka bir oyunla rakibini baskı altına alan lacivert-beyazlılar, Malki ve Adem Büyük'ün kaydettiği gollerle 2-0 geriye düştüğü maçta 1 puan almayı başardı. Kasımpaşa, bu maçın ikinci yarısında Babel'in ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı.

        İLK 3 PUAN GERİDEN GELEREK KAZANILDI

        Kasımpaşa, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor karşısında ilk galibiyetini alırken, bunu da geriden gelerek başardı. Kumbela'nın golüyle 1-0 geriye düşen lacivert-beyazlılar, Viudez'in penaltı golüyle eşitliği yakaladı, Halil Çolak'ın 88. dakikada attığı golle de maçı 2-1 kazandı.

        Kasımpaşa, ligin 4. haftasında diğer bir geri dönüşüne Trabzon'da imza attı. Zorlu deplasmanda Yusuf Erdoğan'ın golüyle geriye düşen lacivert-beyazlılar, maçı son dakikaya kadar bırakmadı. Müsabakanın 85. dakikasında Scarione ile eşitliği yakalayan Kasımpaşa, geriye düştüğü bir maçtan daha puan çıkarmış oldu.

        SCARİONE ATIYOR, KASIMPAŞA PUAN KAZANIYOR

        Kasımpaşa, Arjantinli oyuncusu Oscar Scarione'nin gol attığı 16 maçta sadece 2 kez kaybetti. Scarione'nin gol attığı maçlarda 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan lacivert-beyazlılar, sadece geçen sezon Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye kaybetti.

        Geçen sezon ligde 16 gol kaydeden Arjantinli futbolcu, dün Trabzonspor deplasmanında attığı golle takımına 1 puan kazandırdı. Geride bıraktığımız sezon 17 kez fileleri havalandırarak gol kralı olan Sivasspor'lu Aatif Chahechouhe'nun arkasından Burak Yılmaz'la Süper Lig'in en fazla gol atan oyuncusu olan Scarione, Trabzonspor karşısında bu sezon ilk kez ağları havalandırmış oldu.

        İsviçre Süper Ligi'nden gol kralı olarak geçen sezonun başında Türkiye'ye gelen Scarione'nin gol attığı 16 maçta Kasımpaşa, sadece 5 kez puan kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ