Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere M.United Ronaldo,Ronaldo transfer, M.United transfer, Real Madrid, El Madrigal Stadı - Futbol Haberleri

        Son zamanda Real Madrid'de mutsuz olduğu ve Manchester United'a geri döneceği haberleri sıklaşan Ronaldo'nun takıma geri dönmesini isteyen MANU'lu taraftarlar, Real Madrid'in 27 Eylül Cumartesi günü Villarreal ile oynayacağı maçta uçağın arkasına bir pankart hazırlayarak El Madrigal Stadı'nın üzerinden uçurmayı planlıyor.

        Daha önce David Moyes'un takımdan gönderilmesi için bu şekilde bir etkinlik yapan ve Old Trafford'un üzerinden uçakla gereken mesajı veren United Reel isimli taraftar grubu, Ronaldo'nun Manchester'a dönmesi için de aynı şeyi planlıyor. "COME HOME RONALDO"(Eve dön Ronaldo) yazılı pankartı hazır hale getiren taraftarların, Villarreal maçı için beklemeye geçtikleri belirtildi.

        Geçen sezon Moyes'un kovulması için aynı organizasyona 840 pound ödeyen ve uçak kiralayan grubun, aynı etkinliği bu kez Villarreal'de düzenleyebilmek için 3000 poundluk bir harcama yaptığı açıklandı.

        United Reel isimli grubun kurucusu Oli Grandidge, Ronaldo'nun Manchester United'a getirmek için tüm dünyadaki United taraftarlarının birlik içinde olduğunu vurguladı ve Cristiano'nun transferi sonlanıncaya dek bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ