Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu zico alex de souza, alex de souza zico, Coritiba alex, Hindistan ligi, Goa FC - Futbol Haberleri

        Alex de Souza'nın futbola devam etme niyeti, futbol piyasasına hareketlilik getirdi. ABD'nin Orlando City takımı oyuncuyu gündemine alsa da Coritiba kaptanından ilerleyen yaşı nedeniyle vazgeçti. MLS ekibi yaşı daha genç Brezilyalı futbolculara yöneldi.

        Alex'in rotasının ise Hindistan olacağı iddia edildi. Son zamanlarda bir çok yıldız futbolcunun transfer olduğu Hindistan Süper Ligi'nde, Goa FC'nin 37 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi. Goa'nın başında bulunan Arthur Zico'nun eski öğrencisinin transferi için talimat verdiği iletildi. Alex ile Zico, Fenerbahçe'de 2006-2008 döneminde birlikte çalışmışlardı.

        Hindistan'da transfer sezonunun 25 Eylül'de sona erdiği ancak kulüplerin yabancı oyuncu transferi için federasyona başvurup sürenin uzatılması talebini iletmesinin ardından bu sürenin 27 Eylül'e kadar uzatıldığı ifade edildi. Transferin son günü olan yarın Alex'in Hint takımına imza atmasının beklendiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ