Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Ali Uzunay, Abdi Serdar Üstünsalih, Trabzonspor açıklamalar, Onur Kıvrak Trabzonspor, - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, İstanbul Başakşehir maçının hakemi Halis Özkahya'nın iyi niyetli olmadığını belirterek, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın ise birikimlerin patlamasını yaşadığını söyledi.

        "ONUR PATLAMA YAŞADI"

        Kaleci Onur'un Trabzonspor'un takım kaptanı olduğuna dikkat çeken Uzunay, "Onur, Trabzonspor'un kaptanı. Hakeme gidip bir şeyler anlatıyor ve hakem onu itiyor. Dinlemiyor bile. Takım arkadaşlarını uzaklaştırıyor kart görmesinler diye. Onur hakemle konuşmak istiyor ama hakem buna müsaade etmiyor. Onur da bunun üzerine sinirlenip topa degaj yapıyor. O zaman göster diyor. Belki Onur'un tepkisi fazlaydı ama üst üste gelince böyle bir gerginlik oldu. Onur'un da üzerinde daha önceki maçlardan kaynaklanan birikim vardı patlama noktasına geldi ve hepsini orada döktü" ifadelerini kullandı.

        Uzunay, Onur'un aşırı tepki göstermesinde Milli Takım'da yaşadıklarının da etkisi olduğunu dile getirerek, "Milli Takım'da yediği goller sonrası kendisine yapılan eleştirilerden dolayı psikolojisinde bugünlerde biraz sıkıntı var. Onun stresini yaşıyor. Hala o stresten kurtaramadı. Orada söyleyemediklerini burada söyledi. İsyanını dile getirdi diye düşünüyorum. Onur'un birikiminin patlamasıydı söylemleri" şeklinde konuştu.

        "BU BÖYLE GİTMEZ"

        Trabzonspor Başkanı Yardımcısı Ali Uzunay, kadronun birbirini yeni tanıdığını ifade ederek, "Bu kadro birbirini yeni tanıyor. Önümüzdeki maçlarda bu farklı olacak, böyle gitmez. Bu sezon biz hedefi çok yüksek gösterdik. Hedefi yüksek gösterince ister istemez seyirci üzerinde bir yönlendirme yaptık. Böyle haksızlık olunca en ufak bir şeye tahammülleri kalmıyor. O yüzden takımın bir an evvel toparlanıp gerçek gücüyle sahaya yansıması lazım. Sahaya girenleri tasvip etmiyoruz. Doğru değil. Bu Trabzonspor fayda değil, zarar verir" diye konuştu.

        KALECİ ONUR SOYUNMA ODASIDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        İstanbul Başakşehir maçından sonra, "Futbolu bırakma noktasına geldim" diyen kaleci Onur'un soyunma odasında da sinirlerine hakim olamayarak gözyaşı döktüğü öğrenildi. Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı Onur, bu arada, "Neden hep bize karşı haksızlık yapılıyor?" dedi. Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih de kaleci Onur'a sahip çıkarken şunları söyledi: "Kaptanımız sahada alın teriyle verdiği mücadelenin karşılığını alamadığı için böyle bir tepki verdi. Sonuna kadar arkasındayız. Hakemin kararlarının iyi niyetli olmadığını hepimiz gördük. Onur, Trabzonspor'un temiz yüzünün temsilidir. Onur kelimesi öyle basit bir kelime değildir. Kaptanımız da ismini hak ettiğini herkese bir kez daha göstermiştir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ