Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe haber, Galatasaray haber, Beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        PRANDELLİ'DEN NEŞTER
        Balıkesirspor yenilgisi, Cesare Prandelli'yi harekete geçirdi. İtalyan hoca, özellikle hücumda yaşanan sıkıntıyı gidermek için Sivasspor maçında kadroda bazı değişiklikler yapacak. Tecrübeli hocanın, orta sahada Yekta'nın yerine 2 maçlık cezası biten Felipe Melo'ya görev vermesi bekleniyor. Forvette de Burak Yılmaz'ın yanına Goran Pandev monte edilecek. Bruma'yı kulübeye çekmeyi planlayan Prandelli'nin ileride yalnız kalan ve gol üretmekte sıkıntı yaşayan Burak'ı Pandev'le rahatlatmayı düşündüğü öğrenildi. Makedon golcüyü hafta içinde yapılacak antrenmanlarda Burak'la birlikte deneyecek olan Prandelli, sağ bekte de yeniden Veysel'e şans verecek.

        (Fotomaç)

        2

        KARTAL SAĞ BEKİNİ BULDU
        Devre arasında sağ bek alarak kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Valencia'nın 30 yaşındaki Portekizli yıldızı Pereira'yı bitirmek için menajerini İstanbul'a davet etti. Valencia ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Pereira için Beşiktaş'ın ortamı fırsat bilerek 600 bin euro bonservis bedeli teklif edeceği ama Pereira'nın en az 3 yıllık sözleşme istemesinin siyah-beyazlıları sıkıntıya sokabileceği iddia edildi.

        (Fotomaç)

        3

        ARİF ERDEM SÜRPRİZİ
        Galatasaray yönetiminin Prandelli'ye yardımcı olarak ilk etapta Arif Erdem ismini düşündüğü, sarı-kırmızılı ekibin efsane ismini kulübe yeniden kazandırmak için zemin yoklaması yaptığı bildirildi. Daha önce Erdal Keser'i "sportif direktör" olarak istemeyen Cesare Prandelli'nin ise böyle bir hamle karşısında vereceği tepki merak konusu olmuş durumda.

        (Fotospor)

        4

        "SEVİNMEYEN ADAM İSTEMİYORUM"
        Galatasaray'da Balıkesirspor maçında kadroya alınmayan Olcan Adın'la ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Olcan'ın kendisinin yerine Bruma'nın oynatıldığı için Prandelli'yi eleştirdiği için Balıkesirspor maçının kadrosuna alınmadığı iddia edilirken son iddia ise daha ilginç. Geçen sezon Trabzonspor formasıyla attığı gollerden sonra sevinmeyen Olcan'ın, aynı tepkiyi Bursaspor maçında attığı golden sonra da göstermesinin Prandelli'yi kızdırdığı belirtildi. Cesare Prandelli'nin, "Attığı gole sevinmeyen, takım oyuncusu olduğunu hissetmeyen adam istemiyorum" diyerek Olcan'ı kızağa çektiği bildirildi.

        (Fotospor)

        5

        ÇILGINA DÖNDÜ
        Gaziantepspor maçında taraftarla atışan Emmanuel Emenike, teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini oyundan almasının ardından gittiği soyunma odasında hırsını kapılardan aldı. Duygularına hakim olmakta zorlanan, kapıları tekmeleyen Nijeryalı oyuncunun moralinin çok bozuk olduğu ifade edildi. Maçın ardından "Ben bu takım için hapis yatmayı göze aldım. Bunu hak etmedim" diye haykırdı.

        (Hürriyet)

        6

        YILDIRIM, EMENİKE'Yİ UYARDI
        Ligin 3. haftasını galibiyetle kapatan Fenerbahçe’de sular durulmuyor... Trabzon deplasmanındaki Sow- Diego tartışmasının ardından Sarı-Lacivertliler’de bu kez Emenike krizi patlak verdi. Gaziantepspor karşılaşmasında bir pozisyon sonrası kendisini uyaran kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlikten sonra tribünlerin hedef aldığı Nijeryalı golcü, dün de başkan Aziz Yıldırım’ın hışmına uğradı. Yıldız oyuncunun tavırlarına bir hayli sinirlenen Sarı-Lacivertliler’in patronu, kulüp binasına çağırdığı Emenike’yi sert bir dille uyarırken, “Kendisine gelene kadar ödemeleri yapılmayacak. Bu hareketler ona hiç yakışmadı. Burası Fenerbahçe, burada herkes istediği gibi davranamaz” dediği öğrenildi.

        (Fanatik)

        7

        SELÇUK'A İNGİLİZ KANCASI
        Galatasaray'da sergilediği istikrarsız ve düşük performansıyla adeta istenmeyen adam ilan edilen Selçuk İnan için Leicester City'den sonra Everton da devreye girdi. İngilizler, Selçuk için kıyasıya bir yarışa giren iki kulüpten Everton'ın bu transfere daha yakın olduğunu ve ara transfer döneminde Selçuk'un Goodison Park çimlerine ayak basacağının altını çizdi.

        (Eurosport)

        8

        "MABEDİMİZE ÇIKMAKTAN ENDİŞE EDİYORUM"
        Anderlecht maçında ıslıklanan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, yakın çevresine içini döktü. Selçuk’un dostlarıyla gerçekleştirdiği sohbette, “Bir insanın kendini evinde huzursuz hissetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Ben mabedimize çıkmaktan endişe ediyorum. Çünkü ilk pas hatasında ya da oyun icabı yapılan geri veya yan pasta tribünün bir bölümünde homurdanmalar başlıyor. Bu bizleri geriyor ve sadece ıslıklanan futbolcu değil, diğerleri de olumsuz etkileniyor. Şimdi ben Sivasspor maçına nasıl çıkacağımı düşünüyorum. Oysa bizler daha önce birçok şeyi başardık. Yine başarabiliriz. Önümüzde çok önemli bir sezon ve Şampiyonlar Ligi maratonu var. Bu noktada her zaman bizler özeleştiri yaparız ama taraftarımız da bizim yanımızda olsun” ifadelerini kullandığı bildirildi.

        (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ