Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Beşiktaş sağ bek, Joao Pereira Beşiktaş, - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş bir yandan Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ederken, bir yandan da devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Serdar Kurtuluş'tan beklediği verimi alamayan, bu bölgede farklı alternatifler denemesine rağmen istediği sonucu elde edemeyen Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlıların, yaz aylarında da istediği Joao Pereira'yı almak için bir kez daha Valencia'nın kapısını çalacağı öğrenildi. LAS Provincias gazetesi Portekiz'in Arnavutluk'a sahasında 1-0 yenildiği maçta 90 dakika oynayan ama Valencia'nın ilk 3 maçında forma bulamayan 30 yaşındaki oyuncunun menajerinin İstanbul'a giderek Beşiktaşlı yöneticilerle bir görüşme yapacağını yazdı.

        BONSERVİSİ 600 BİN EURO

        Valencia ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Pereira için Beşiktaş'ın ortamı fırsat bilerek 600 bin euro bonservis bedeli teklif edeceği ama Pereira'nın en az 3 yıllık sözleşme istemesinin Türkleri sıkıntıya sokabileceği iddia edildi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ