Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe gökhan gönül, gökhan gönül penaltı, gökhan gönül penaltı açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan ve 5. hakem Sinan Cem İyihuylu'nun, Gökhan Gönül'ün yere düştüğü pozisyonda tartışmalı penaltıyı vermesi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

        Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener'e, Bursa'da görev alan ve isminin verilmediği bir hakemin yolladığı mektupta, tartışmalı penaltıyı veren 5. hakem Sinan İyihuylu ve penaltıya sebep olan Gökhan Gönül'ün aile dostu olduğu iddia edildi.

        Canlı yayına telefonla bağlanan Gökhan Gönül şunları söyledi:

        "Bahsettiğiniz hakemle hayatım boyunca selamlaştığım, çay içmişliğim yoktur. Bu hakemle aile dostu olduğumu kanıtlasınlar futbol sahasına ayağımı basmam."

        "CEZA YEMEK PAHASINA BAĞLANIYORUM"

        "Şenol Can bana saha içinde "seni çektim" dedi. Saha içinde söylediklerini, saha dışında söylemiyorlar. Futbol oynuyorum, para kazanıyorum diye böyle şeyler yapacak bir insan değilim. Kulüpte böyle programlara bağlanmak yasak ama ben ceza yemek pahasına bağlanıyorum. Penaltı sonrası haklı olduğunu bildirmek için gidip hakeme dokundum. Ben kırmızı kart pozisyonunda da gidip dokunmuştum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ