Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Başakşehir 1 Trabzonspor 1 (Cardozo penaltı pozisyonu) - Trabzonspor Haberleri

        Daha ligin 3. haftasındayız... Teknik direktörler barut gibi... Futbolcular her türlü şartta kendi lehlerine düdük çalınmasını istiyor... Hakemler formsuz... Umarım MHK Başkanı Zekeriya Alp kısa zamanda bu işi toparlar.

        Maça gelince... Önce Onur Kıvrak'tan başlamak istiyorum. Sen sadece Trabzon'un değil, Türkiye'nin gözbebeğiydin. Sana ne oldu? Kaleni terkedip hakem Halis Özkahya'ya hesap sormaya gidiyorsun! Volkan Demirel'e mi özendin? Haklısın, yüzde yüz faulü vermedi. Ama ilk defa mı faul verilmiyor? Hakemi bir dövmediğin kaldı. Hakemin yüreği yetmediği için kırmızı görmedin.

        Vahid Halilhodzic'in atılması doğruydu. Trabzon'un iptal edilen golü ise güme gitti. Pozisyonda faul yoktu.

        Penaltı ise bana biraz tuhaf geldi. Oyuncu aklını peynir ekmekle mi yedi ki topu eliyle kessin! Bazıları "Alan büyüttü" diyor. "Eli çok açık" diyor. Ben de soruyorum: Arkada kale mi vardı, top kaleye mi gidiyordu, gol mü olacaktı? Kesinlikle hayır. Oyuncu bir önceki pozisyon için elini kaldırıp hakeme "Hocam bir şey yok" diye elini sallarken top geldi eline çarptı. Penaltıyı gerektirecek bir şey yoktu. Bu hakemin takdir hakkıydı. Bakalım seyreden Uilenberg hakeme ne diyecek?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ