Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor istanbul başakşehir trabzonspor maçı, jacques bonnevay trabzonspor - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay, son anda bir puan kazandırdıkları için oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, bordo-mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in karşılaşmada tribüne gönderilmesi nedeniyle yardımcı antrenör Bonnevay katıldı.

        Jacgues Bonnevay, karşılaşmanın kendileri için zor geçtiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

        "Özellikle ikinci yarının başlangıcı, zor gelişti ve gol yedik. Kalan zamanda beraberlik için çaba sarf ettik. İstanbul Başakşehir iyi bir takım. 1-0 öne geçtikleri andan itibaren işimiz zorlaştı. Çünkü geriye kapanacaklarını biliyorduk. Bu hafta üçüncü maçımız olduğunun altını çizmek istiyorum. Avrupa Ligi'ndeki maçımız olsun, bu akşam olsun iki maçta da son dakikalarda gol attık. Oyuncularımız 90 dakika, sürekli çaba sarf ediyor. Tabii ki bizim yorgunluktan dolayı eksikliklerimiz oluyor. Oyuncularımızı yine tebrik ediyorum, çünkü bize son anda bir puanı kazandırdılar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ