Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Başakşehir-Trabzonspor maçının 73. dakikasında saha karıştı - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında İstanbul Başakşehir - Trabzonspor maçında yine istenmeyen olaylar yaşandı... 73. dakikada Sedat ile Sefa'nın arasında yaşanan pozisyonun ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic tepki gösterdi.

        TARAFTAR, HAKEME SALDIRMAYA ÇALIŞTI

        Bu tepkinin ardından hakem Halis Özkahya'nın teknik direktör Vahid Halilhodzic'i tribüne göndermesi ile saha içi birden karıştı. Bordo-mavili bir taraftar saha içine girerek hakem Halis Özkahya'ya saldırmaya kalktı. Oyuncuların taraftarı sakinleştirmeye çalıştığı sırada sahaya giren güvenlik güçleri taraftarı dışarı çıkardı. Hakemler saha ortasında toplanarak bir süre olayların sakinleşmesini bekledi ve mücadele yaklaşık 4 dakika durdu.

        ŞİDDET BU SEZON BİTECEK Mİ?

        "Süleyman Seba" sezonunda şiddet bitecekse bu iki sorunun da yanıtı bulunmalı...

        * Başakşehir Stadı'nda nasık bir güvenlik var ki; Trabzonsporlu taraftar, sahanın yarısı koşarak geçebiliyor?

        * Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in bu sezon defalarca söylediği bir şey var; "Uzun vadeli demiyorum, bu şiddet, bu sene bitecek. Hakimlerimiz, savcılarımız bu işe daha ciddi bakacak" diye... Bakalım şimdi ne olacak; hakimler, savcılar ne yapacak?

        Başakşehir - Trabzonspor maçında sahaya atlayarak hakem Halis Özkahya'ya saldırmak isteyen taraftar, geçen sezon Kasımpaşa-Beşiktaş maçında Fernandes'e tekme atan taraftar gibi serbest mi kalacak? Yoksa 6222 sayılı yasa mı uygulanacak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ