Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor bursaspor 0 beşiktaş 1 (Olcay Şahan'ın golü) bursaspor 0 beşiktaş 1 (Süper Lig 3. hafta özet) - Futbol Haberleri
        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR'DA... BURSASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Bursaspor'u 1-0 yendi. Galibiyet golünü 87. dakikada Olcay Şahan kaydetti. Siyah-beyazlı ekip bu galibiyet ile 7 puana yükseldi. Maçının ikinci yarısında 9 dakika uzatma verildi. 88'de Beşiktaşlı Sivok'un Civelli'nin müdahalesi ile alnı açıldı.

        Ayrıntılar birazdan...

        MAÇTAN NOTLAR

        Spor Toto Süper Lig'de oynanan Bursaspor-Beşiktaş maçına İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Beşiktaş taraftarları alınmazken, Bursasporlu taraftarlar da müsabakaya fazla ilgi göstermedi.

        Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarlara ait olan bölümlerde büyük boşluklar gözlenirken, konuk takım tribünü boş bırakıldı.

        Bir grup Bursasporlu taraftar karşılaşma öncesinde Atatürk Stadı önünde toplanarak yeşil-beyazlı kafileyi coşkulu şekilde karşıladı. Taraftarlar daha sonra e-bilet sistemine tepki gösterip, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aleyhinde tezahürat yaptı.

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, geçen hafta sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçı kadrosundan 4 oyuncuyu değiştirdi.

        Hırvat teknik adam, bu karşılaşmada Ersan Adem Gülüm, Motta, Mustafa Pektemek, ve Cenk Tosun'un yerine Sivok, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'a ilk 11'de görev verdi.

        Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise geçen hafta deplasmanda 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı kadrosunda sadece 1 değişiklik yaptı.

        Deneyimli teknik adam Samuel Holmen'e ilk 11'de şans vermezken, Bakambu ile maça başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ