Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe haber, Galatasaray haber, Beşiktaş haber - Futbol Haberleri
        1

        DENİZLİ İDDİASI
        Ünal Aysal yeniden aday olmak için nabız yoklarken bir yandan da çalışmalarına devam ediyor. Haldun Üstünel'i ikna eden Aysal'ın sürprizi ise Mustafa Denizli... Tecrübeli teknik adamın ismi yeni dönemde sportif direktörlük için geçiyor. Aysal, Prandelli'nin açıklandığı günlerde bile Denizli ile görüşmüş, ancak anlaşma sağlanamamıştı.

        (Fotomaç)

        2

        ORMAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA
        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360TV'de çok tartışılacak açıklamalara imza attı. Orman, stadın ismine Onursal Başkan Süleyman Seba adının verilmesini istemesi ve bu konudaki gelişmeler hakkında sorulan soruya şu cevabı verdi: "Şu anda böyle bir şey yok. Vodafone ile görüşüyoruz. Hatta Tottenham maçında Vodafone'nun Genel Merkezi'ni de ziyaret edeceğiz ama ben yine söylüyorum; Süleyman Ağabey Beşiktaş'ta çok önemli bir isimdir. Bizim ağabeyimizdir. Ben çocukluğumdan itibaren beraber olma şansını yakaladım. Bununla gurur duyuyorum."

        3

        "BAZI ŞEYLERİ ÇOK FAZLA ABARTIYORUZ"
        Beşiktaş'ın başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi çok da büyük bir başkandı. Ama şunu unutmamak gerekiyor; Süleyman ağabey Beşiktaş Kulübü'nün kurucusu değildir. Beşiktaş'ta bütün her şeyi yapmış kişi de değildir. Beşiktaş'ta bizim büyüklerimiz var. Şeref Bey, Baba Hakkı var. Süleyman Seba adına cadde var. Fulya Tesisleri var. Spor salonumuz var. Şimdi bir üniversite de kuracağız. Biz Türk milleti olarak bazı şeyleri fazla abartıyoruz."

        4

        GÖKHAN'A RUS KANCASI
        Fenerbahçe'nin sağ kanadında başarılı şekilde forma giyen Gökhan Gönül'e Murat Yakın'ın çalıştırdığı Spartak Moskova talip oldu. 2007'den beri Fenerbahçe forması giyen ve sözleşmesi 2016'da sona erecek olan Gökhan için Murat Yakın'ın çalıştırdığı Spartak Moskova'nın devreye girdiği iddia edildi. Izvestia gazetesinde yer alan iddiaya göre Sapartak, Gökhan'ı Fenerbahçe'den almak için Türk ekibine 4 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu iletti.

        (Fotospor)

        5

        AYSAL'DAN DÜRÜST'E: "SEN ADAY OL"
        Galatasaray'da gelecek ay yapılacak olan kongrede Ünal Aysal'ın sürpriz bir hamle hazırlığında olduğu iddia edildi. Yeniden aday olmaya hazırlanan Ünal Aysal'ın, karşısına başkanlığı elinden alacak kadar iddialı bir aday çıkması durumunda Ali Dürüst'ün kapısını çalarak, "Ben çekileyim. Sen aday ol. Ben de seni destekleyeyim" diyeceği bildirildi.

        (Fotospor)

        6

        "BENİ İKNA ETMELERİ ZOR"
        İngiliz basınında Sneijder'in Manchester United'a transfer olacağı hatta bu transferin ocak ayında gerçekleşeceği iddia edilirken oyuncunun ağzından, "İstanbul'da her şey güzel. Türkiye'ye tamamen adapte oldum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Van Gaal'in benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. O bir futbol uzmanı. Ancak şu anda gelip beni ikna etmeleri çok zor" ifadelerine yer verildi.

        (Sporx)