Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Serge Djiehoua, Djiehoua Cizrespor, Cizrespor transfer, - Futbol Haberleri

        Geçtiğimiz gün Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor'a transfer olduğu açıklanan ve ilçede sevgi gösterileri ile karşılanan eski Antalyasporlu forvet Sergi Djiehoua, 24 saat geçmeden ilçeden ayrılma kararı aldı. Fildişi Sahilli oyuncunun KKTC takımlarından Bostancı Bağcıl'a gideceği iddia edildi.

        Süper Lig'de Antalyaspor ve PTT 1. Lig'de Boluspor formaları giyen Sergi Djiehoua'nın Cuma günü Cizrespor'a transfer olduğunun açıklanması futbol kamuoyunun ilgisini çekmişti. Forvet oyuncusu Cuma günü Cizre'de sevgi gösterileri ile karşılanmış, büyük ilgi görmüş ve ilk açıklamasında "Cizrespor'un ismini çok duydum ve bu yüzden tercihimi bu yönde kullandım" demişti. Fildişi Sahilli oyuncu Cizre'de sevinç gösterleri ile karşılanmış ve kulüp yöneticileri ile poz vermişti.

        Ancak aradan daha 24 saat geçmeden Fildişi Sahilli oyuncunun ilçeyi terk edceği ortaya çıktı. Fildişi Sahilli oyuncunun KKTC takımlarından Bostancı Bağcıl'a transfer olacağı ise KKTC gazetelerinde iddia ediliyor. Djiehoua, Cizre'ye gelmeden önce de Ada takımı ile antrenmanlara çıkmış, 16 Eylül'de ise Bostancı Bağcıl ile Serdarlı arasındaki hazırlık maçında forma giyerek karşılaşmanın tek golünü kaydetmiş.

        Bostancı Bağcıl kulübü başkanı Hasan Besim, KKTC'de medyaya yaptığı açıklamada Djiehoua'nın kendisini arayarak "Pazartesi adaya geri geleceğim. Burası bana göre değil" dediğini söyledi.

        Cizrespor yöneticileri ise oyuncunun halen ilçede olduğunu ve kendisiyle henüz sözleşme imzalamadıklarını söylediler.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ