Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe gaziantepspor maçı, fenerbahçe gaziantepspor pozisyonları, fenerbahçe gaziantepspor gökhan gönül, gökhan gönül penaltı pozisyonu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR / Bülent YAVUZ

        "Bu sene muhtemelen FIFA listesinde yer alacak olan hakem Ali Palabıyık iyi götürdüğü maçta beşinci hakem Cem İyihuylu'nun kurbanı oldu.

        2

        Gökhan Gönül ceza alanı içerisinde, kendisine hiçbir temas olmadan ve üstelik topsuz alanda yere düşerken pozisyona net bir şekilde hakim olan hakem Ali Palabıyak'a rağmen 5. hakem Cem İyihuylu, hiç gereksiz ve yakışıksız bir müdahaleyle hakem Ali Palabıyık'a penaltı noktasını işaret ettirerek, Fenerbahçe lehine karar vermesini sağladı.

        3

        Bu kesinlikle yanlış bir yardımdı. Pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından hiç ilgisi yoktu. Bir de Gökhan Gönül, 5. hakeme giderek 'Aferin penaltıydı, bravo' gibi kutlama jest ve mimikleri yapmaz mı? Bu da Gökhan Gönül'e doğrusu hiç yakışmadı.

        4

        Bunun yerine Fenerbahçeli oyuncu hakeme gitse 'Hayır hayır kesinlikle penaltı değildi! Ben kendim düştüm. Bana herhangi bir müdahele yapılmadı' dese yılın futbolcusu olur. Fair-play adına müthiş bir davranış yıllarca konuşulur hatta Fenerbahçe tarihine de geçerdi.

        5

        Gökhan Gönül işte böyle bir fırsatı kullanamadı. Haksız bir avantajla maçı 1-0 Fenerbahçe kazandı. Peki ben de soruyorum. Geçen hafta oynanan Beşiktaş - Çaykur Rİzespor maçında 4 tane penaltı pozisyonu vardı.

        6

        Bir onlara bakın, bir de Gökhan Gönül'ün pozisyonundaki penaltıya bakın. Arada dağlar taşlar var. Gökhan Gönül'e penaltı veriliyorsa, Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçında tam 4 tane penaltı verilmeliydi."

        7

        ROBERTA MELO, INSTAGRAM'DAN TEPKİ GÖSTERDİ
        Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Gaziantepspor'u Emre'nin penaltısıyla geçen Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonuna Melo cephesinden tepki geldi.

        8

        Aziz Yıldırım'la ilgili bir tweet'i paylaşarak PFDK'dan 2 maç ceza alan Galatasaraylı Felipe Melo'nun eşi Roberta Melo, Gökhan Gönül'ün takımına kazandırdığı penaltı pozisyonuna kişisel Instagram hesabından tepki gösterdi.

        9

        Penaltıdan gelen Fenerbahçe golü sonrasında Türkçe çevirisi "Kırmızı kart yok ve penaltı verildi??? İşte onların çalıp cezalandırılmamasının nedeni... Futbol Federasyonu'na alkış..." olan bir ileti paylaştı.

        10

        İŞTE O PAYLAŞIM

        11

        "MHK, ÖZELLİKLE F.BAHÇE'NİN ETKİSİ ALTINDA"
        Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, "MHK'nın büyük takımların özellikle Fenerbahçe'nin etkisi altında kalmasına üzülüyorum. Şimdi belki bana ceza verecekler. İstedikleri kadar ceza versinler, isterse men etsinler başkanlığımı ama çok yazık oluyor" dedi.

        12

        OKAN BURUK'TAN HAKEME TEPKİ
        Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk karşılaşma sonrası penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Okan Buruk'un açıklamaları: "Hakemlerimize her zaman destek vermek istiyorum ama hakemler de her hafta gelişecek biliyorum ama çok ucuz bir karar verdi. Ucuz bir penaltı çaldı. Hakemler de en azından bizim kadar cesur olsun. Daha 1. dakikadan zaman geçirme diye kalecime uyarı yapıyor. Bunlar üzüyor bizi. Ben burada 20 milyon TL'ye takım kuruyorum. Rakibim benden 10 kat daha değerli bir kadroya sahip.

        13

        Bari böyle destek olmasınlar. İşimize konsantre olacağız. Gelecek haftaki maçımıza bakacağız artık. Öncelikle ligde seyir zevki yüksek maçlar oynansın istiyorum. Fenerbahçe'yi, İsmail Hoca'yı, oyuncuları tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler, iyi niyetliydiler, kazanmak istediler."

        14

        Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün düşmesinin ardından penaltı kazanan fenerbahçe'nin bu golle kazanamsının ardından şenol Can, sarı-lacivertli isimlerle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

        15

        Beyaz TV'ye konuşan Şenol Can, Fenerbahçeli bazı futbolcuların pozisyonun penaltı olmadığını itiraf ettiğini söylerken, "Çoğu Fenerbahçeli arkadaşlar penaltı olmadığını söyledi. İsim vermeyelim. Kolay verilmiş penaltı. Gökhan da bunu kullandı. Hakeme teşekkür etti. Neyse canları sağolsun. Fenerbahçe ceza sahası içerisinde böyle düşsek penaltı verilir miydi? Biz önümüze bakıyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz. Fenerbahçeli futbolculara söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ